Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak
01.04.2024 - 13:51Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.
- 0
- 0
- 6681
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.
Rize’nin Güneysu ilçesi AK Parti’nin kalesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da baba ocağı. Önceki dönem Güneysu’da 84.3 oy alan AK Parti’nin oyları bu seçimde 71.3’e geriledi. AK Parti’nin adayı Rıfat Özer oyların çoğunluğunu alarak yeniden Belediye Başkanı seçildi.
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı.
Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya sıralamalarında ilk 400’de yer alan üniversitelerden mezun olanlara doğrudan denklik verilecek.
Gaziantep’te yaşlı adamın, geri manevra yapan işçi servisinin altında kalarak metrelerce sürükledikten sonra öldüğü feci kaza anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yaşlı adamın servisin altında kalması ve sonrasında yaşanan panik anları saniye saniye yer aldı.
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak İstanbulspor-Çaykur Rizespor maçında Alper Akarsu düdük çalacak.
İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 62 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 552’ye yükseldi.
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Altin Zeqiri, iyi bir dönem geçirdiklerini belirterek, "İstanbulspor maçına üç puan için gideceğiz." dedi.
Artvin'de meydana gelen trafik kazasında bir gazeteci öldü, bir gazeteci ağır yaralandı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehirde yeşil ve sosyal alanların artırıldığını açıkladı.
Türk Patent ve Marka Kurumu’na 2023 yılında, yerli ve yabancı 16 bin 433 patent, 3 bin 400 faydalı model, 183 bin 149 marka ve 58 bin 76 tasarım olmak üzere toplam 261 bin 58 başvuru yapıldı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon İl Başkanlığı’nın açılış törenine katıldı. Törende basın mensupları ve koruma polisleri dahil yaklaşık 20 kişiye seslenen Babacan, seçim otobüsü ile şehir turu attıktan sonra ilçeleri ziyaret etti.
İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 107 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı 32 bin 333’e yükseldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, " Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde son 22 yılda binlerce tesis yaptık. Stadyumlar, yüzme havuzları, kapalı spor salonları, basketbol, voleybol sahaları. Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır." dedi.
Samsun'da dolmuş ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kaza ani ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Teknik Direktör İlhan Palut ile yola devam edileceğini duyuran Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, “İlhan hocayı çok seviyoruz, güveniyoruz” dedi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için ikinci geç başvuru süreci başladı. Geç başvurular, 28 Mart'a kadar yapılabilecek.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve önceki dönem İl Başkanı Yılmaz Katmer katıldıkları canlı yayın programında Rize’de seçim sürecini değerlendirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, '8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ''BOZDOĞAN-16'' operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
