Havalimanında parfüm şişesinden kokain çıktı
25.03.2023 - 15:15İstanbul Havalimanı’na gelen uyuşturucu kuryesine yönelik düzenlenen operasyonda parfüm, roll-on ve şampuan şişelerine konulan 4 kilo 707 gram kokain ele geçirildi.
- 0
- 0
- 910
İstanbul Havalimanı’na gelen uyuşturucu kuryesine yönelik düzenlenen operasyonda parfüm, roll-on ve şampuan şişelerine konulan 4 kilo 707 gram kokain ele geçirildi.
TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon 2-1 kazanarak küme düşmekten kurtulduğu Kalecik FK maçıyla alakalı “müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs” iddiasıyla PFDK’ya sevk edildi.
Doğu Karadeniz Bölgesi'ne özgü tatlılardan laz böreği, Ramazan’da en çok tercih edilen tatlılar arasında yerini alıyor.
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, geçen hafta sonu Kapıkule ve Esendere gümrük kapıları ile İstanbul Havalimanı'nda peş peşe gerçekleştirdiği operasyonlarda 173,2 kilogram uyuşturucuya el koydu.
Rize’de kullanmadığı aracına sigorta ödememek için aracını trafikten çeken vatandaşa sonrasında sigorta yaptırmadığı dönem için borç çıktı.
Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay 126 bin 43 adet satış gerçekleşti.
11 ayın sultanı Ramazan'ın başlamasıyla sofraların vazgeçilmezi olan ve tezgahlardaki yerini alan hurma her kesime uygun fiyatıyla alıcı buluyor.
Konya’da narkotik ekipleri bir adrese düzenledikleri baskın sırasında gelen kargo paketinin içerisinde bulunan terliğe gizlenmiş 30 gram kokain ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
ABD'de ele geçirilen Anadolu'ya ait 12 tarihi eser, Kültür ve Turizm Bakanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucu mahkeme kararıyla Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu yetkililerine teslim edildi.
Hamsi ihracatı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre düşüş gösterirken, ihracatçılardan uzmanların "1 yıl hamsi avlanmasın" önerisine destek geldi
Rize Belediyesi iklim değişikliği sonucunda yağış azlığı yaşanan bir kış mevsimi geçirdiklerini belirterek ve vatandaşların içme sularını daha verimli ve tasarruflu kullanmalarını konusunda çağrıda bulundu.
Trabzon’da Ömer Altuntaş isimli vatandaş, geçen yıl aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda banka kartıyla yaptığı ödemede kendisinden 12,41 TL’lik komisyon ücreti alınmasını Tüketici Mahkemesi'ne taşıdı. Tüketici Mahkemesi, Altuntaş’ı haklı bularak 12,41 TL’lik komisyon ücretinin geri ödenmesine hükmetti.
Giresun İl Müftülüğünce, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlara "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulunarak, Kur’an-ı Kerim, dua kitabı ve seccade hediye etti.
Gerçek adıyla Veysel Şatıroğlu, Türk halk ozanı ve şair Aşık Veysel'in vefatı üzerinden 50 yıl geçti.
Uzun ince bir yoldayım / Gidiyorum gündüz gece / Bilmiyorum ne haldeyim / Gidiyorum gündüz gece" dizeleriyle hafızalara kazınan halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun vefatının üzerinden 50 yıl geçti.
Trabzon’da polis ekiplerince 53 farklı adrese yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 48 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Giresun'un Piraziz ilçesi Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, her geçen yıl biraz daha verimsiz ve kalitesiz av sezonu geçirdiklerini ifade ederek özellikle Doğu Karadeniz’in giderek verimsizleştiğini söyledi.
Rize’nin Çayeli ilçesindeki Senoz Vadisi’nin ekoturizmine başlatılması ve yaygınlaştırılması için "Senoz Ekovadi" projesi hayata geçiriliyor.
Rize'den ocak-şubat döneminde yapılan çay ihracatından sağlanan gelir geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 130 artarak 1 milyon 323 bin 752 dolara ulaştı.
4. derece deprem riski taşıyan iller arasında yer almasına rağmen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na yakınlığı ile dikkat çeken Trabzon'da Büyükşehir Belediyesi şehrin yapı stokunu incelemek için harekete geçiyor.
