Belediye Blokları ne zaman açılacak?
11.05.2023 - 16:44Rize'de geçtiğimiz yıllarda kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden inşa edilmeye başlanılan Belediye Bloklarının ne zaman kullanıma açılacağı vatandaş tarafından merak ediliyor.
- 0
- 0
- 2053
Rize'de geçtiğimiz yıllarda kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden inşa edilmeye başlanılan Belediye Bloklarının ne zaman kullanıma açılacağı vatandaş tarafından merak ediliyor.
Milli judocular Berat Bahadır ve Azmi Kocabey ile milli güreşçi Bünyamin Özcan, çapraz bağ kopması nedeniyle Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat edildi.
Doğal gaz ve petrol arama çalışmalarına son yıllarda hız veren Türkiye, Batı Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin ardından Doğu Karadeniz'de de petrol için sismik arama çalışmaları yürütüyor.
Gümüşhane’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından son yıllarda sayısı hızla artan ve kırsal kesimdeki vatandaşlara gelir kapısı olan örtü altı yetiştiriciliğine destek olmak için İl Özel İdaresi destekli yüzde 50 hibeli sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Trabzon-Sarp Hızlı Tren hattı projesi için hızlı adımlar atacaklarını belirterek, bu hat ile Trabzon-Ankara arası seyahat süresinin 4.5 saate düşeceğini vurguladı.
Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında oynanan mücadelede sahasında Tuzlaspor'u 4-2 yenerek Süper Lig yarışında 2. sıradaki yerini koruyan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "İkinci yarı ise daha farklı olabilirdi. Stresten kaynaklı basit hatalar yaptık. Bazen stres oluyor. Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde 69 Konut Projesi kapsamında "Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası" çekiliyor. Kalkandere TOKİ kurası sorgulama ekranı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu’nun Zigana Tüneli gibi bitirileceğine işaret ederek, “Buradaki ortak paydamız Trabzon. Trabzon'un gelişmesi, büyümesi” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yapımına devam edilen lojistik limanının açılışına yönelik tarih verdi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yaptığı açıklamada Belediye bloklarında tamamlanan iş yerlerinin hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını söyledi.
İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ÇAYKUR İkizdere Çay Fabrikası’na yaklaşık olarak 3 km’lik içme suyu hattının yapılacağını söyledi.
Basın İlan Kurumu, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve oluşturulmak istenen dezenformasyonun önüne geçilmesi amacıyla kamuoyu açıklamasında bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Yani her yıl 272 milyon lira milletimizin cebine, Hazinemize kazandıracağız." dedi.
Hıdrellez'de neler yapılır? Hıdırellez gelenekleri nelerdir? Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan olan Hıdırellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanır.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zigana Tüneli’ni sadece Trabzon, Gümüşhane ve Erzurum’u ilgilendiren bir proje olarak görülmemesi gerektiğini belirterek “Başta İran, Irak olmak üzere tüm Ortadoğu ülkelerinin Karadeniz’e ulaşması açısından hayati önem taşımaktadır. Bu proje dünyayı Türkiye’ye bağlayan vizyonumuzun ve çalışmalarımızın en önemli aşamalarından biridir” dedi.
Rize’de son 20 yılda gençlik ve spor hizmetlerine yapılan yatırım rakamları ve tesis sayılarını açıklayan AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, "İnşa edilen spor tesislerinin yapımına yaklaşık 5 milyar TL, öğrenci yurtlarının yapım ve onarımına 2,5 milyar TL, toplamda 20 yılda 7.5 milyar TL’lik yatırım yaptık" dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "TOKİ Başkanlığımızca şehrimize; İyidere ve Rize merkezde olmak üzere toplam büyüklüğü 391 bin metrekare olan millet bahçesi yapıyoruz. 10 Mayıs'ta Rize sahili millet bahçesi olacak" dedi.
Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, "54’ncü Erbakan hükümetindeki gibi yeniden bolluk ve bereket getireceğiz'' dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’a özgün ve en güzel havalimanını yapacaklarını belirterek, havalimanının yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli olacağını ve aynı anda 20 uçağa hizmet verebilecek kapasitede planlandığını kaydetti.
AK Parti Rize 3. sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, seçim çalışmaları dolayısıyla bir günde 21 bin adım atarak 2100 vatandaşla kucaklaştığını söyledi.
