Acun Ilıcalı'dan 'yabancı hakem' önerisi
21.03.2024 - 17:07Hull City Kulübünün sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan sıkıntının çözümü için yabancı hakem uygulamasının getirilmesi gerektiğini savundu.
- 0
- 0
- 4038
Hull City Kulübünün sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan sıkıntının çözümü için yabancı hakem uygulamasının getirilmesi gerektiğini savundu.
Seçmenler, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını 5 adımda kullanabilecek.
Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
Çorum'un Boğazkale ilçesine meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. 2017’de banka promosyonu ödemesini başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki komisyon ödemelerini 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirledi." dedi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İlçemizde toplamda 38 bin 559 metre doğal gaz hattı yaparak 891 aboneye ulaştık” dedi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu(EPDK), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi, taşınma söz konusu olsun ya da olmasın elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyeceğini bildirdi.
Ordu’da polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde bir otomobilde 600 litre etil alkol ele geçirildi.
Trabzon'da çocukluk hayalini gerçekleştirmek için 13 yıl önce pastane açan Sevgi Uzuncan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği ile işletme sayısını üçe çıkartarak 19'u kadın 22 kişiye iş imkanı sağladı.
Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararı'na göre; seçimin mart ayında olması nedeniyle mevsim şartları ve güneşin batış saatini dikkate alarak yerel seçimlerde Rize'nin de arasında olduğu 32 ilde oy verme saatleri 07.00- 16.00 olarak belirlendi.
Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi 584 bin 941 haneye 399 milyon 947 bin lira doğal gaz tüketim desteği ödeneceğini bildirdi.
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve beraberindeki heyet Rize’de gezilmedik, gidilmedik yer bırakmıyor.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Ardeşen Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan “Gönül bağı sağlamsa yük de güzeldir, yolda. Ardeşen hepimizin. Tüm hemşehrilerimizin fikirleri bizim için önemli. İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte kazanacağız. Kazanan Ardeşen olacak” dedi.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları yarın başlıyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da emekli maaşları ile vatandaşların nasıl geçineceklerinin hesabını Trabzonlulara yaptırarak, “En düşük emekli maaşınız geçen sene 15 kasa hamsi alıyormuş, bu sene 10 kasa alıyor. Hesap ortada, emeklinin maaşını altına, kıymaya, hamsiye de vurursan erimiş gitmiş” dedi.
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Güneysu Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rıfat Özer; “Birçok projeyi halkımızın hizmetine sunduk. Hep söylediğimiz gibi hayal ettiğimiz Güneysu için daha yolun başındayız. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.
Amasya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.
Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Trabzonspor’un kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 taraftardan 2’si tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olaylara karışan 9 kişinin ise adliyedeki ifadelerinin alınması devam ediyor.
