Rize'de Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı
22.08.2024 - 09:11Rize'nin İkizdere ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. 6 kişi de yaralandı.
- 0
- 0
- 7173
Rize'nin İkizdere ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. 6 kişi de yaralandı.
Giresun'un Görele ilçesinde, silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "M çiçeği hastalığı şu anda ülkemizde yok, görülmedi. Bu konuda hastane acillerimize gelip, 'Ben M çiçeği mi oldum?' diye soran, şüphe eden insanlarımız oluyor." dedi.
Sinop'un Gerze ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam, komando ekiplerince ormanlık alanda bulundu.
Samsun'un İlkadım ilçesinde tartıştığı boşanma aşamasındaki karısını bıçakla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde ağaçtan düşen kişi öldü.
Bolu'nun Mengen ilçesinde tomruk yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.
Samsun'un Havza ilçesinde müstakil evde çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi.
Sinop'un Boyabat ilçesinde araç kullandığı sırada kalp krizi geçiren sürücü yaşamını yitirdi.
Sinop'un Boyabat ilçesinde yola çıkan ineğe çarpan otomobildeki iki çocuk yaralandı.
Çorum'un Alaca ilçesinde kamyonla çarpışan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Gümüşhane'de hafif ticari aracın dere yatağına yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
DSÖ Sözcüsü Margaret Harris, "İnsanların Kovid-19 gibi bir durumla karşı karşıya olduğumuzu düşünerek endişelenmelerine gerek yok." dedi.
Trabzon'da, sol bacağı diğerine göre 4 santimetre kısa olan 19 yaşındaki Özgür Tunay, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde yapılan operasyonun ardından rahatlıkla yürüyebilir, koşabilir duruma geldi.
Artvin'de, çipli kimlik kartı alabilmek için nüfus müdürlüklerine gidemeyen hasta, yaşlı ve engelliler, "gezici kayıt terminali" ve "Adreste Nüfus Hizmeti" uygulamasıyla başvurularını evden yapabiliyor.
Sağlık Bakanlığı, M çiçeği (MPox) hastalığına ilişkin 11 sorunun yanıtını paylaştı.
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde bir evde çıkan yangında yaralanan kadının tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 2'ye çıktı.
Zonguldak'ta sürücüsü fenalaşan otomobilin yayaya ve iki araca çarpması sonucu yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 3'ü çocuk 4 kişi, hastaneye kaldırıldı.
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir kişi, uyuşturucu kullandığı belirtilen oğlunu bıçakla öldürdü.
