Sağlık ekipleri zor durumda kalıyor
23.05.2025 - 18:35Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım sağlayan ana arterde yaşanan trafik yoğunluğu, özellikle sabah ve belirli saatlerde ciddi sorunlara yol açıyor.
- 0
- 0
- 1073
Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım sağlayan ana arterde yaşanan trafik yoğunluğu, özellikle sabah ve belirli saatlerde ciddi sorunlara yol açıyor.
Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Rize’de devam eden sağlık yatırımlarına yerinde inceledi.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde 2 tırın çarpıştığı kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Mustafa K. (55), birlikte mantar toplamaya gittiği akrabası Hasan F.'yi (66) tüfekle vurarak ağır yaraladı. Mustafa K., ifadesinde, yabani hayvana ateş ederken akrabasını yanlışlıkla vurduğunu söyledi.
Düzce'de, S.Ü., kıraathanede tartıştığı husumetlisi S.A.'yı (45), sokağa taşan kavgada tabancayla bacağından vurarak yaraladı.
Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisinin cenazesi defnedildi.
Zonguldak'ta yaya geçidinden geçerken kamyonun çarptığı Rukiye Solmaz (80), hayatını kaybetti.
Bir dönem CHP Ardeşen İlçe Başkanlığı da yapan iş insanı Cevdet Eksilmez, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi.
Rize'nin Pazar ilçesinde çay bahçesinde düştükten sonra mahsur kalan kişi ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.
Çorum'un Kargı ilçesinde kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Canyılmaz, radyoterapinin ardından radyasyondan etkilenen cildin ılık su ve nötr pH sabunlarla yıkanabileceğini, hastaların doktora danışmadan herhangi bir krem kullanmamaları gerektiğini söyledi.
Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 lise öğrencisinden 1'i hastanede hayatını kaybetti.
Amasya'nın Merzifon ilçesindeki 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına bağlı "Melek Filo" olarak bilinen 203. Personel Kurtarma Filo Komutanlığındaki timler, Hava Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra ülkede meydana gelen doğal afetlerde de hizmet veriyor.
Çorum’da bir binada çıkan yangında 3'ü polis 6 kişi dumandan etkilendi.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde tesadüfen gittikleri köylerinde karşılaşan husumetliden Rıza Aydın’ın (54) hayatını kaybettiği silahlı kavgada bacağından yaralanan Günay Yılmaz (51) ise tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi öncülüğünde, Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) Samsun Şubesi işbirliğiyle düzenlenen 4. Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi sona erdi.
Karabük'te yol kenarındaki istinat duvarına çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde Serkan Demir (38), miras yüzünden aralarında husumet bulunan kardeşi Emrah Demir (35) ve yengesi Safiye Demir'i (34) tabanca ile vurdu. Safiye Demir öldü, Emrah Demir ise yaralandı.
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
