Zonguldak'ta trenin çarptığı hafif ticari araçtaki 2 kişi yaralandı
21.11.2024 - 13:16Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bakım treninin, kapalı bariyerden geçmeye çalışan hafif ticari araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 866
Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bakım treninin, kapalı bariyerden geçmeye çalışan hafif ticari araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin çarptığı üç tekerlekli bisikletin sürücüsü yaralandı.
İstanbul'da, bebek acil hastalarını anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 47 sanığın yargılandığı davanın duruşmasına bugün devam edilecek.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı.
İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği iki ayrı saldırıda 88 kişinin öldüğü, 100'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Görek Dilektaşlı, tütün ve tütün ürünlerinin KOAH'ın en yaygın nedeni olduğunu bildirdi.
Bu yıl içinde özel sağlık tesislerine yönelik 54 bin 885 denetim yapan Bakanlık, aykırılık tespit edilen tesisler hakkında suç duyurusunda bulunuldu, "faaliyet durdurma ve idari para cezası" uyguladı.
Mersin'de bir çocuk annesi Aybeniz Top, bir televizyon programında kayıp olarak arayan birlikte yaşadığı dini nikahlı kocası tarafından öldürüldü.
Özel Şar Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sevgi MERCAN ŞAHİNBAŞ, bölgemizde uyuz hastalığı vakalarında belirgin bir artış olduğunu ve uyuz belirtilerinin görülmesi halinde hemen doktora başvurulması gerektiğini ifade etti.
Rize'nin Çayeli ilçesinde dün 1 kişinin hayatını kaybettiği heyelanda yaralanan iş makinesi operatörü Zeki Ayran, yaşadıklarını gazetecilere anlattı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde, birlikte seyahat ettiği otomobil sürücüsünü silahla yaraladıktan sonra aracı ateşe veren zanlı gözaltına alındı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelan dron ile görüntülendi.
2 yaş altındaki çocukların en önemli hastaneye yatış ve ölüm sebeplerinden biri olan RSV virüsü sonbahar ve kışla birlikte artış gösteriyor. 5 yaşın altındaki 50 ölümden biri RSV sebebiyle gerçekleşiyor.
Rize'nin Çayeli ilçesinde bu sabah meydana gelen heyelanın ardından AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Katmer, heyelandan etkilenen vatandaşların durumunu yakından takip etti.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, heyelan bölgesinde açıklamalarda bulundu.
İstanbul'da yenidoğan bebekleri anlaşmalı özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek, haksız kazanç sağlayan ve kusurlu davranışlarda bulunarak ölümlerine neden olan Fırat Sarı ve İlker Gönen'in aralarında bulunduğu 22'si tutuklu 47 sanık duruşma ikinci gününde de devam ediyor.
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesinden Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Cevper Ersöz, böbrek tümörlerinin ürolojik kanserler arasında üçüncü sırada yer aldığını bildirdi.
Bursa'da Tarihi Tophane Surlarından Bursa manzarasını izlerken dengesini kaybederek düşen 18 yaşındaki genç ağır yaralandı. Genç, itfaiye ekiplerince düştüğü yerden çıkarıldı.
Çorum'da kamyonun kırmızı ışıkta bekleyen 4 araca çarpması sonucu yaralanan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı.
Espiye Devlet Hastanesinde yangın ve hasta tahliyesi tatbikatı yapıldı.
