Otomobilin çarptığı yaya öldü
16.11.2023 - 09:38Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin çarptığı yaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 3698
Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin çarptığı yaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Erkek hemşire mesai arkadaşının evinde ölü bulundu.
Kaçkar Devlet Hastanesi'nde diş poliklinik sayısı 7'ye çıkarılıyor.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde gelin arabasının yaptığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ile Nihal Candan kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Operasyonla ilgili detaylar ortaya çıktı. Candan kardeşlerin gözaltına alınmasının nedeni 2020 yılında başlanan bir soruşturmaya uzandı. Zincirleme devam eden soruşturmalar 6 ay önce de araç dolandırıcılık konusuyla ilgili ikinci dalga operasyonla devam etmişti. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur A. ile bağlantılı oldukları, şüphelinin mağdurları kandırmak için lüks restoranlarda verdiği yemeklere katıldıkları öne sürüldü.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde, ATV motorun dereye yuvarlandığı trafik kazasında sürücü hayatını kaybetti.
Zonguldak'ta cesedi ormanlık alanda yanmış halde bulunan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin, fenalaştığı ruhsatsız ocaktan çıkarılarak benzinle yakıldığı yönündeki iddialar şüphelilerin ifadelerinde yer aldı.
Sinop'un Boyabat ilçesinde dereye devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Trabzon’da 7 yaşında motosikletin çarpması sonucu sağ bacağı ve sol kolunu kaybeden 29 yaşındaki Murat Çabuk, engellere rağmen hayata tutundu.
Rize Devlet Hastanesi'nde başlatılan modernize çalışmaları devam ediyor.
Zonguldak’ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü.
Bir kişi, alışveriş merkezi tuvaletinde ölü bulundu.
İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılar 39'uncu gününde de şiddetlenerek sürüyor.
İsrail ordusunun hastaneleri hedef alması sonucunda Gazze'deki durum daha da ağırlaşıyor. Şifa Hastanesi müdürü, elektrik kesintisi nedeniyle yoğun bakımda olan 6 bebeğin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Su tankerinin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti, eşi yaralandı.
Trabzon’da eski otogar alanında gerçekleştirilen deprem tatbikatı gerçeği aratmadı. Tatbikatta senaryo gereği göçük altında mahsur kalan 5 işçi için arama kurtarma çalışması yapan ekipler 1 kişinin cansız bedenine ulaştı, yaralanan 4 kişinin göçük altından çıkartarak hastaneye ulaştırdı.
Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek kardiyoloji servisine ve ikinci anjiyo cihazına kavuştu.
İsrail'in 37 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde öldürülenlerin sayısı 11 bin 180'e yükseldi.
Astsubay, evinde temizlediği tabancasının aniden ateş alması ile yaralandı.
Samsun'da daha önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca, ambulans helikopter ile hastaneye sevk edildi.
