Gümüşhane'de yangında ağır yaralanan Alperen, toprağa verildi
10.10.2022 - 17:29GÜMÜŞHANE'de bir evde elektrikli battaniyeden çıkan yangında ağır yaralanan Alperen Meydan (18), hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 728
GÜMÜŞHANE'de bir evde elektrikli battaniyeden çıkan yangında ağır yaralanan Alperen Meydan (18), hayatını kaybetti.
BOLU'da, bariyeri aşıp, menfezin yanına düşen otomobildeki sürücü Haydar Kavi yaralanırken, babası Mehmet Kavi'nin kalbi durdu.
TRABZON'da, servisten inip, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken Göktuğ K.'nin (17) otomobille çarptığı Miraç Ömür İnce'nin (7) hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
ORDU'da avcıların yaraladığı yaban domuzu, girdiği fındık bahçesinde Songül Kurucu (50) ile oğlu Serkan Kurucu'ya (33) saldırdı.
ORDU'un Altınordu ilçesinde 2 günlük kız bebeğini fındık bahçesine gömdüğünü itiraf eden Bilge Çapa'nın (26), mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanan Çapa, ifadesinde, "12 Eylül'de doğan bebeğimi emzirdiğim sırada uyuyakalmışım.
DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde bir fabrikada kanalı temizleyen işçi Emre Acar (22), üzerine kanal ızgarasının düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
TRABZON'un Araklı ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, deniz kenarındaki kayalıklara uçan hafif ticari araçtaki Salih Mukul (17) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
TRABZON'da servisten inip, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen ilkokul öğrencisi 7 yaşındaki Miraç Ömür İnce, ehliyetsiz sürücü G.K.'nın (17) kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. G.K. ile servis sürücüsü gözaltına alındı.
ORDU’nun Ünye ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi Canan Türk'ü (36) 6 yerinden bıçakla yaralayıp kaçan, polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla dere kenarında yakalanan Naci Türk (38), adliyeye sevk edildi.
ZONGULDAK'ta, Uzun Mehmet Camisi'nde Mevlid Kandili için bulunan cemaate bağırıp, hakaret ettiği ileri sürülen Ö.D. isimli kadın, gözaltına alındı. Ö.D.'nin, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü açıklandı.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 4 yeni film vizyona girdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 500 bini aşkın engelli ve yaşlı vatandaşın ailelerine evde bakım ödemesi yaptıklarını söyledi.
RİZE'nin İkizdere ilçesi Tulumpınar köyü eşraflarından, Türkiye'nin her bölgesinde hayır eserleri ile tanınan Hakkı Ekşi Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Onursal Başkanı iş insanı Hacı Hakkı Ekşi, 86 yaşında, İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.
TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi çalışanlarından 50 kişi, öğlen yemeği sonrası bulantı kusma gibi şikayetle acil servise başvurdu.
ORDU’nun Ünye ilçesinde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Canan Türk'ü (36), 6 yerinden bıçaklayarak yaraladıktan sonra kaçan Naci Türk (38), polis ve jandarmanın ortak yürüttüğü operasyonla dere kenarında yakalandı.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Sezai ve Kevser Ç.,çifti, binanın dışındaki çanak antenin kablosunu söken komşuları Semih Ö. ve Nurseven S. ile tartıştı.
ORDU'nun Altınordu ilçesinde, 20 günlük kız bebeğini fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Bilge Ç. (26), adliyeye sevk edildi.
İSTANBUL'daki özel hastanede, hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan ve 'beden bakımından kendini savunamayacak olan kişiye eziyet' suçundan tutuklanan Ali Erata (30), nöbetçi hakimlikte "Yaşlı kadın Alzheimer hastası olduğu için ona ilaçlarını içirmek için oynadığımız bir oyundu" dedi.
ÇORUM’da baldızı Ezgi Taşkıran’ı (27) tabancayla 10 el ateş ederek öldüren Emrah Özkan (34), ‘Kasten öldürme’ sucundan hakim karşısına çıktı.
Deva Partisi Rize İl Başkanı Ecz. Muhammet Avcı Rize’de STK’ların Rize’nin çıkarlarına bir araya gelerek şehre katkı sağlamasının önemli olduğunu söyledi.
