Rize'de cinayet anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı
26.06.2021 - 11:03Rize’nin Derepazarı ilçesinde önceki gün yaşanan cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı.
- 0
- 0
- 3904
Rize’nin Derepazarı ilçesinde önceki gün yaşanan cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Randevu alarak Ankara Şehir Hastanesi'ne gelen 18-24 yaş arasındakiler, Kovid-19 aşısının birinci dozunu oldu.
BOLU'da, cip ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada Fettah Batmaz ve eşi Ayşe Batmaz hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
RİZE'nin Derepazarı ilçesinde, yolda yürüdüğü sırada tartıştığı arkadaşı Yusuf Y. (37) tarafından tabancayla vurulan Sadık Karaoğlu (43), hayatını kaybetti.
SAMSUN'un Bafra ilçesinde serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan İsmet Çetin (68), boğuldu.
"Şair Ceketli Çocuk" olarak tanınan müzisyen, söz yazarı, oyuncu ve aktivist Kazım Koyuncu, ölümünün 16'ncı yılında anılıyor.
Trabzon, Giresun ve Rize illerinde yapılan eş zamanlı sahte alkol operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalandı.
Tatil için Rize'ye gelen bir grup sağlık çalışanı, Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'nin serin sularında rafting yaparak stres attı.
RİZE DEVLET HASTANESİ - 42 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI
Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında Berkin Elvan'ın yaralanıp hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin davada, sanık polis memuru F.D. 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
TEMİZLİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR - DEVLET HASTANESİ KAÇKAR SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize'de 'Özel İnsanlara Özel Proje' uygulamasıyla, işitme engelli ve okuryazarlığı olmayan vatandaşlar, kamu binaları girişlerine yerleştirilen ekranlardaki sesli, alt yazılı ve işaret dili seçenekli videolarla, kimseye ihtiyaç duymadan işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
Rize'de anaokulu öğrencilerinin yaptığı resimler, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk acil servisinin duvarlarını renklendiriyor.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde ayakkabı giyerken belindeki ruhsatlı tabancası ateş alan kişi hayatını kaybetti.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihtiyaç fazlası olan 150 adet hasta karyolası, yatağa bağımlı hastaların hizmetinde kullanılması için Rize’ye bağışlandı.
BOLU'da, alkol alan Engin Kocatürk (19), 3'üncü katın penceresinden düştü.
KASTAMONU'nun Cide ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçiren Hüseyin Baş'ın (67) kullandığı taksi,sahile uçtu.
BATMAN'da görevli doktor çift Gülsüm Kahveci Kılınç ve Şenol Kılınç’ın çocukları Toprak Kılınç (8), Covid-19 sonrası gelişen miyofasiyal ağrı sendromu (MAS) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
TRABZON'da maske takmaktan yüzünde izler oluşan, bu sırada çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca salgınla savaşan sağlıkçıların simgesi haline gelen yoğun bakım servisinde görevli hemşire Seher Altuncu, Çaykara ilçesinde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.
