Haziranda 32 şiddet vakasında 42 sağlık çalışanı mağdur oldu
22.07.2022 - 15:14Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen), geçen ay 32 şiddet vakasında 42 sağlık çalışanının mağdur olduğunu duyurdu.
- 0
- 0
- 816
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen), geçen ay 32 şiddet vakasında 42 sağlık çalışanının mağdur olduğunu duyurdu.
Bilkent Üniversitesinde, savunma sanayisinde kullanılan araçlarda çukur ve kasislerin uzaktan gerçek zamanlı tespit edilmesine imkan sağlayan çözüm geliştirildi.
BOLU'da, Roma dönemine ait antik stadionda kazı çalışmaları başladı. Bolu'da Hisar Tepesi mevkiinde bulunan Roma Dönemine ait antik stadionda 2008 yılında başlatılan çalışmalar yarım kaldı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Altılı masanın ilk kuruluş sebebi parlamenter sistem. Biz parlamenter sistem çalışmalarımızı 2020 yılının sonunda bitirdik" dedi.
Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelecek vizyonunu ortaya koyan akıllı otomobil ilk günden ilgi odağı oldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, görevi Yükseköğretim Kurulu üyeliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'dan devraldı.
Samsun'da 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST KARADENİZ ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.
ORDU’da, fındık kabuğundan aktif karbon üretmek amacıyla kurulacak ‘Aktif Karbon Üretim Tesisi’ için temel atıldı.
DÜZCE'de fındığa alternatif olarak yetiştirilen karpuzun hasadına başlandı.
Erzurum’da kamp sürecine devam eden Çaykur Rizespor'un futbolcusu Mithat Pala, “Rizespor için vazgeçilmeyen futbolculardan bir tanesi olmak istiyorum” dedi.
RİZE Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atmaca Tayfa Rov Takımı, tasarladığı insansız su altı aracıyla TEKNOFEST 2022 finallerinde yarışacak.
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönüşlerin yaşandığı Bolu geçişinde, trafik denetimine katıldı.
RİZE’nin doğal güzellikleri ve sağlık turizmi ile öne çıkan ilçesi İkizdere’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde sağlık meslek yüksekokulu kurulması için çağrıda bulunuldu.
Türkiye'nin mobilya ihracatı ocak-haziran döneminde 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.
Rize Valisi Kemal Çeber, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kurban Bayramında Tokat ve ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Köksal Toptan, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfının (RİDEVA) toplantısına katıldı.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi tarihte eşine az rastlanacak direniş örneği sergileyen Türk milleti, ülkenin istiklaline ve istikbaline bir kez daha sahip çıktı.
FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Orhanlı gişelerinde darbeci askerlerin açtığı ateşle yaralanan gazi Hasan Sarman (27), yaşadıklarını anlattı. Sarman, haberi alıp gittikleri gişelerde askerlerin, üzerlerine ateş açmasıyla yaralandığını belirterek, "Bir Hasan değil bin Hasan feda olsun bu devlete çünkü ben bu devletin, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum" dedi.
TRABZON'da antrenman sırasında başına 180 kilogramlık halterin düşmesi ile ağır yaralanan, yoğun tedavisinin ardından sağlığına kavuşan milli atlet Beyzanur Yavuz (22), 25-26 Haziran'da Bursa'da düzenlenen Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası'nda ikinci oldu. 'Mucizevi sporcu' unvanına da layık görülen Yavuz, çok zor günlerden geçtiğini belirterek, "Yüzümü sehpaya çarptım ve çenem kırıldı. Ağırlığın altında kalınca ciğerlerim de ezildi. Boynumun kırılmamış olması, bir mucize. Herkes şok oldu, beni öldü sandılar" dedi.
