Otomobil ile motosiklet çapıştı: 1 ölü
17.12.2024 - 19:25Samsun’un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 1174
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde yoldan çıkan otomobilin park halindeki kamyonete çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı 37 kırsal mahallede, günlük 8 saati aşan elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkardı. Öğrencilerin mum ışığında ödevlerini yaptığı kırsal mahallelerin muhtarları, Dicle Edaş binası önünde yaptıkları açıklama ile yetkililere tepki gösterdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde eski eşini otomobiliyle çarparak yaralayan şüpheli yakalandı.
Ordu'nun Aybastı ilçesinde menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası, karın ardından ziyaretçilerine eşsiz manzara sunuyor.
Tokat'ın Pazar ilçesinde üreticilere asma ve ceviz fidanı dağıtıldı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.
Artvin'de kar yağışı nedeniyle merkez ilçe ile Şavşat ve Murgul ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.
Erzurumlu iş insanı Ferit Kaya, doğup büyüdüğü Karayazı ilçesinde bin 500 öğrenciye mont dağıttı. Karakışın hüküm sürdüğü ilçe ve köylerde yaşayan çocuklar dağıtılan montlara çok sevindi.
Erzurum’un Karayazı ilçesinde 248 üreticiye %60 hibeli, süt sağım makinesi törenle dağıtıldı.
Giresun'un Dereli ilçesinde yaylada yiyecek arayan tilkinin görüntüsü güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 95 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Esen'in cansız bedeni tarlada bulundu.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde tıra çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.
Artvin'in Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın için ara verildi.
Düzce'nin Yığılca ilçesindeki Süper Amatör Lig maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, özellikle seracılıkla geçimini sağlayan vatandaşları mağdur etti. Kalınlığı 50 santimetreyi bulan kar, ilçedeki birçok serada hasara yol açtı. Doğu Anadolu'nun en büyük seralarında oluklar eğilirken, çatılar zarar gördü ve seraların içi karla doldu.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde spiral makinesiyle plastik borukesmeye çalışırken elini kesen yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kavşakta iki aracın karıştığı bir kişinin öldüğü diğerinin ise ağır yaralandığı feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada kırmızı ışık ihlali yapan ve yüzde 89 kusurlu sayılan avukat kadın sürücü ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Hayatını kaybeden Serkan Yıldızhan'ın oğlu İsmail Yıldızhan, adalet istedi.
Rize’de kar yağışı nedeniyle 8 ilçede 38 köy yolu ulaşıma kapandı.
