Çay ve eli, heykele dönüştü
29.11.2023 - 15:30Rize'nin Çayeli ilçesinde, bir el tarafından tutulan çay heykeli görücüye çıktı.
- 1
- 0
- 4100
Rize'nin Çayeli ilçesinde, bir el tarafından tutulan çay heykeli görücüye çıktı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde tartıştığı kargo şirketi çalışanına kurşun yağdıran şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde, deniz kenarına gittikten sonra haber alınamayan kadını arama çalışmaları sürdürülüyor.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde önceki gün deniz kıyısına odun toplamak için gittikten sonra kendisinden haber alınamayan Zeynep Bekar'ı (54) bulmak adına 85 personel ile arama çalışmaları sürdürülüyor.
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde önceki gün fırtınada sahilde fotoğraf çekilmek isterken dev dalgalara kapılarak denizde kaybolan 2 lise öğrencisi ile ilgili acı detay ortaya çıktı. Lise öğrencilerini gören bir vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulunduğu, öğrencilerin mendirekten çıkarak bölgeye gelen polis ekiplerinin yanına gitmek istediği sırada dalgalara kapıldığı öğrenildi. Bir üniversite öğrencisinin de denize düşen lise öğrencilerini kurtarmak için denize atladığı öğrenildi.
Artvin'in Karadeniz sahilindeki Kemalpaşa ilçesinde fırtına nedeniyle oluşan dalgalar, balıkçı barınaklarında hasara yol açtı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Geçtiğimiz pazar günü Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yaşanan fırtınada bir vatandaş, uçan çatının altında kalmaktan son anda kurtulmuştu. Çatının altında kalmaktan son anda kurtulan şahsın ilçenin Kalecik mahallesi muhtarı Mehmet Çömez olduğu ortaya çıkarken, muhtar yaşadığı olayın şokundan kurtulamadığını ve artık çatısı uçan apartmanda oturan kızının evine gitmeye korktuğunu söyledi.
Artvin’in Hopa ilçesinde dün etkili olan fırtınada karaya oturan kuru yük gemisi bulunduğu yerden kurtarılmayı bekliyor.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde şehit öğretmenler Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ın adlarına sınıf açıldı.
Trabzon'un Karadeniz kıyısındaki ilçesi Beşikdüzü'nde dün, dalgalara kapılarak kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde dün geç saatlerde deniz kenarına gittikten sonra haber alınamayan kadın için arama çalışması başlatıldı.
Dün sabah saatlerinde başlayan ve tüm bölgeyi etkisi altına alan şiddetli fırtına Rize merkez ve ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtınanın getirdiği dev dalgaların verdiği zararlar gün ağarınca ortaya çıktı.
Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde elektrikli battaniyeden çıktığı belirtilen yangında, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Artvin’in Kemalpaşa ilçesinden Hopa'ya arkadaşının kullandığı otomobil ile seyir halinde giderken camı açık pencereden dalgaları cep telefonu ile görüntüleyen, dalgalardan korkuya kapılıp yola çıkanlara uyarılarda bulunan ve o sırada aracın açık penceresinden giren dalgalara maruz kalan 22 yaşındaki Cenker Koyuncu, yaşadığı korku dolu o anları anlattı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde geçtiğimiz akşam başlayan yoğun yağmur sonucunda, Ortaköy yolu geçişinde bir heyelan meydana geldi ve yol trafiğe kapandı. Olay yerine çevredekilerin haber vermesi üzerine ekipler sevk edildi.
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bugün liman mevkiinde fırtınada oluşan dev dalgalara karşı fotoğraf çekmek isterken dalgalara kapılarak kaybolan 2 gencin kimliği belirlendi.
Trabzon’un Sürmene ilçesinde etkili olan dev dalgalar bugün Yeniay mahallesinde bulunan balıkçı barınaklarını adeta domino taşı yıkar gibi yıktı, geçti. 4 balıkçı barınağı tamamen dalgalara kapılarak yıkıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde, motosikletin çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.
