Rize’de Yapılan Berat Camii Dualar Eşliğinde Açıldı
27.10.2022 - 18:25Rize Merkez'e bağlı Müftü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Berat Camii dualar eşliğinde açıldı.
- 0
- 0
- 1015
Rize Merkez'e bağlı Müftü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Berat Camii dualar eşliğinde açıldı.
SAMSUN'a 30 kilometre mesafedeki, Türkiye'nin en büyük deltalarından olan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ndeki nadir türler, doğaseverlerin ilgisini çekiyor.
BARTIN'ın Amasra ilçesindeki grizu faciası sonrası eksi 300 kotunda çıkıp, hala süren yangın nedeniyle tahlisiye ekipleri, oksijeni engellemek için maden ocağında 3'üncü baraj yapımına başladı.
ZONGULDAK Kozlu Gençlik Merkezi'nde kodlama ve robotik eğitimleri veren Serdar Özada, FPV yarış dronu simülasyon kabininin tasarımlarını yaparak, projesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na başvurdu.
RİZE'de kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünlerin satışını yapabilmesi için ‘Kadın Kooperatifleri El Sanatları Satış Noktası' hizmete açıldı.
RİZE'de kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünlerin satışını yapabilmesi için ‘Kadın Kooperatifleri El Sanatları Satış Noktası' hizmete açıldı.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, tamamlanan Oka Bölge Planı İl Çalıştayı 2024-2028 Hedef Planın kapanış toplantısında turizm, tarım ve ekonomi başlıkları altında kentin geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu.
ÇORUM'un İskilip ilçesinde, devrilen traktör römorkunun altında cesedi bulunan Sefer Öztürk’ün (43), husumetlisi Mustafa Karaçam (53) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.
Rize Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Mustafa Bakırcı, kayıt dışı istihdam ile mücadele ettiklerini belirterek, "Kayıt dışı çalışmayın, çalıştırmayın" diye konuştu.
Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde taşımalı sistem kapsamında öğrenim gören öğrencilerin öğle yemekleri meslek lisesinde pişiriliyor.
ASELSAN Konya tarafından yerlileştirilen, farklı platformlara ateş desteği verecek orta kalibre namlular SAHA EXPO'da ilk kez tanıtıldı.
Bakan Varank, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında açılan Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı'na ilişkin, "Kabul edilen 23 proje için 784 milyon liralık AR-GE ve 4,3 milyar liralık üretim yatırımını destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.
TOKAT'ın Zile ilçesi Devlet Hastanesi'nde afet planı kapsamında Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) tatbikatı düzenlendi.
RİZE’nin Güneysu ilçesi Yeşilyurt köyünde yapılan semt sahası törenle açıldı.
TRABZON'un Of ilçesinde gezdirmek için götürdüğü çay bahçesinde kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş'ı (4) tabancayla başlarından vurarak öldüren müezzin Emre Göktaş (38), 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada 2'nci kez hakim karşısına çıktı.
ZONGULDAK’ın Kozlu ilçesinde 2013 yılında 8 maden işçisinin hayatını kaybettiği metan gazı püskürmesi 9 yıl sonra dönemin Türkiye Taşkömürü Kurumu yöneticisi olan 6 ismin yargılanmasına başlandı.
TOKAT'ın Zile ilçesinde Dinçerler Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Nesiller Buluşuyor’ projesi kapsamında Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.
ORDU'da yapımı süren şehir hastanesi inşaatının yüzde 40'ı tamamlandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğretim üyeleri tarafından kalp damar tıkanıklıkları ile ritim bozukluklarının tedavisi için 20 bin TL'ye ithal edilen tek kullanımlık tıbbi malzemeyi yarı fiyatına ürettiler.
Türkiye'deki en büyük 17 bankadan 8'inin kömürü finanse etmeyeceğini açıklamasına rağmen Türk bankacılık sektörünün iklim değişikliğinin yarattığı riski tam olarak ele almak için kat etmesi gereken çok yolu olduğu belirtildi.
