DSÖ, Kovid-19 riskinin yüksek olduğunu açıkladı
14.01.2024 - 09:15Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19'un küresel olarak hala önemli risk oluşturduğunu bildirdi.
- 0
- 0
- 1973
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19'un küresel olarak hala önemli risk oluşturduğunu bildirdi.
Ülkemizde bir dönem Çaykur Rizespor forması giyen Paraguaylı futbolcu kariyerini hangi takımda sürdürüyor?
Çorum'da kavga eden yabancı uyruklu iki kardeşten biri bıçakla yaralandı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın vefatının üzerinden 101 yıl geçti.
Trabzon'da oğlunu tabancayla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi kaldırıldığı hastanede öldü.
Trabzon'da oğlunu tabancayla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi ağır yaralandı.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde motosikletin devrilmesi sonucu yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.
Artvin’in Hopa ilçesinde bir kişi, çıktığı çatıdan dengesini kaybedip düşerken son anda oluklarda asılı kaldı. Korku dolu anlar yaşayan adamın imdadına itfaiye ekipler koştu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “En düşük emekli alanlara dönük olarak da ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bunlar Hükümetimiz Kabinede tartışılacaktır önümüzdeki günlerde, Kabinede bir ele alınacaktır diye düşünüyorum, ardından da Meclis’imizin takdirine sunulacaktır” dedi.
Rize'nin Çayeli ilçesinde cuma namazı esnasında sokak köpeklerinin kavgasının ortasında kalan cemaat zor anlar yaşadı.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tartıştığı yeğenini silahla yaralayan kişi yaşamına son verdi.
Gürcü köyü Kırnati, Artvin'in Borçka ilçesi Muratlı köyünden sınırı geçerek köylerine geldiğini tahmin ettikleri ineğin sahibini arıyor. Bir aydır nöbetleşe baktıkları inek için köy halkı adeta seferber olurken, Türkiye'deki yakınlarına haber salarak ineğin sahibine ulaşmaya çalışıyor.
Koyunlarını otlatmaya giden çoban ölü bulundu.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan ancak son yıllarda doğal güzelliğiyle değil de çamur deryasına dönen görüntüsü ile iz bırakan Sera Gölü, ‘Çökeltim havuzu’ ile doğal haline kavuşacak.
Bağcılar'da Pınar Damar'ın ağaçlık alanda öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin davada mütalaasını açıklayan savcılık, sanığın "kasten öldürme", "cinsel saldırı sonucunda ölüm" ve "cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde aileler arasında kırgınlıkların önüne geçmek için 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı köylüler tarafından kurayla belirlendi.
Trabzonlu Ahmet ve Raziye Baki çifti, meşakkatli bir iş olan hayvancılığı ilerleyen yaşlarına rağmen severek yapıyor.
Rize’de mahalle muhtarı yeni yol yapılmasına rağmen eski yolun kullanılıp trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak için ‘Mahallenin devamı’ tabelasını asarak bu sıkışıklığın önüne geçmeye çalıştı. Tabelayı görenler önce şaşırıyor ama sonra da gülmekten kendini alamıyor.
Giresun’un Eynesil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ercan Gül’ün, bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı, “Helallik almadan ölmeyin, öteler güllük, güneşlik olmayacak” paylaşımı dikkat çekti.
