TEM Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Otomobil yayalara çarptı
06.03.2024 - 09:40TEM Otoyolu'nda bir otomobilin otoyoldan geçmeye çalışanlara çarptığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 3438
TEM Otoyolu'nda bir otomobilin otoyoldan geçmeye çalışanlara çarptığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.
Samsun'da scooter ile sahilde gezerken düşen genç kız hastanelik oldu.
Samsun'da, kaza yerinden otomobiliyle kaçan sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru için görev yaptığı Havza ilçesinde tören düzenlendi.
Adana'da kayıp olarak aranan alzaymır hastası yaşlı adam, sulama kanalında ölü olarak bulundu. Ölen adamın cesedi su içerisinden kepçe yardımıyla çıkartıldı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Samsun'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Bursa'da ikinci kattan atlayan bir kişi hayatını kaybetti.
Samsun'da maddi hasarlı kazaya karışıp kaçan sürücü aracıyla çarptığı 1 polisi şehit etti, 1 polisi de yaraladı. Sürücü 1,86 promil alkollü çıktı.
Samsun'da, kaza yerinden otomobiliyle kaçan sürücünün çarptığı polis memuru şehit oldu.
Seçim çalışmaları için Tokat'ta bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.
Samsun'da otel odasında uyuşturucu satışı yapan 1'i kadın 4 kişi polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bolu-Mudurnu yolunda ciple hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Sinop'un Gerze ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde şarampole yuvarlanan kamyonet, uçuruma düşmekten son anda kurtuldu. Kazada 6 kişi yaralandı.
TFF 3. Lig 2. Grup'un 22. haftasında Pazarspor, İstanbul deplasmanında Kemerkent Bulvarspor ile 0-0 berabere kaldı.
Bartın’da virajı alamayan otomobil önce bariyerlere, ardından ise hız uyarı tabelasına çarparak durabildi. Otomobilde bulunan 1'i çocuk 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Sinop'un Gerze ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bir kişinin bıçaklı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Amasya’nın Taşova ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra yağmur suyu kanalında sürüklenen otomobildeki aynı aileden 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Hurda yığınına dönen otomobildekilerin memleketleri Ordu’da yakınlarının cenazesine katılmak için Muğla’dan yola çıktıkları öğrenildi.
