Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 1 ölü, 32 yaralı
19.07.2023 - 11:59Elazığ’da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.
- 0
- 0
- 3667
Elazığ’da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.
Trabzon'un Of ilçesinde, hayırseverler tarafından mahalle gençleri için çay alım yerinin damına inşa edilen halı saha, yamuk görüntüsüyle ilgi çekiyor.
Rize'de bugüne kadar yapılan nüfus sayımlarında 2019 yılına kadar daha fazla olan kadın nüfusu, son 3 yılda erkeklerin gerisinde kaldı.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde park halindeyken hareket eden kamyonun çarptığı kişi yaralandı.
Türkiye’nin çeşitli illerinden Rize’ye gelen sporcular Çaykur Rizespor’un seçmelerine katılarak hünerlerini sergiledi.
Amasya'da yaşayan 61 yaşındaki Celal Cüce, arkadaşının tavsiyesiyle başladığı terziliğe 49 yıldır devam ediyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm projesine 3,5 saatte 2 bin 920 başvuru yapıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 3 yaşındaki çocuk yaralandı.
Toplu taşımaya binen tesettürlü genç kıza, "Çarşafın bana değiyor, tiksiniyorum sizden" diyerek hakaret eden kadına yolculardan tokat gibi cevap geldi.
CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, iktidarın ekonomi politikasını eleştirerek, "Halkın derdi, Saray'ın derdi olmuyor." dedi.
Büyük Birlik Partisi Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ÖTV’nin dolaylı bir vergi düzenlemesi olduğunu söyleyerek, yoksulla zenginin, geliri düşük olanla yüksek olanın aynı oranda ödediği vergi olduğunu söyledi.
FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, şampiyon oldu.
Samsun'un Atakum ilçesinde denizde boğulan iki çocuğun cenazesi defnedildi.
Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, bu yılın ilk altı aylık döneminden geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak 1 milyon 4 bin 721 oldu.
Gümüşhane’de özel harekat polisinin kontrolündeki otomobil virajı alamayarak yaklaşık 250 metrelik uçuruma yuvarlandı. Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Giresun’un Keşap ilçesinde refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, minibüsle çarpıştı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 10 kişi yaralandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.
Samsun'un Atakum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 4 çocuktan 3'ü kurtarıldı, kayıp olan bir çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı.
Usta sanatçı Orhan Gencebay, Baltalimanı'nda bulunan evine giderken tekneden düştü. Gencebay, hastaneye kaldırıldı.
Bursa’da geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ailesiyle vedalaşıp bisikletle Alaska’ya gitmek için yola çıkan Soydan Karasinan, 1 yıldır evine dönmedi. İnterpol’e de başvuran gözü yaşlı anne Nevriye Güvenç, oğlu Soydan Karasinan’ın başına bir şey gelmesinden korkuyor.
