Rize otobüsü Samsun’da kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı
25.08.2025 - 10:44Çanakkale’den Rize’ye giden yolcu otobüsü Samsun’un Terme ilçesinde kaza yaptı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
- 0
- 0
- 14710
Çanakkale’den Rize’ye giden yolcu otobüsü Samsun’un Terme ilçesinde kaza yaptı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Trabzon- Cidde seferini gerçekleştirmek üzere Trabzon Havalimanı'ndan kalkış yapan Flynas'a ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, motor arızası nedeniyle Giresun semalarında geri dönerek aynı havalimanına acil iniş yaptı.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının belli olduğunu duyurdu.
İngiltere’nin Buckinghamshire bölgesinde yaşayan Rizeli ressam ve çizer sanatçısı Evre Başak Clarke, 2023'ten beri mücadele ettiği kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, saat 21.58'de, 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde içme suyu hattına ikinci kez zarar verildi. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, ilçenin içme suyu hattına yönelik saldırıya tepki gösterdi.
Tokat merkeze bağlı Söngüt köyünde bulunan kumaş geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Sakarya’nın Hendek ilçesinin bin 500 rakımlı Çiğdem Yaylası’nda bu sene 87’ncisi düzenlenen şenlik coşkuyla gerçekleştirildi. Yöresel kıyafetlerini giyen binlerce insan horon oynadı.
Şile Harmankaya çevresindeki koyda bir erkek cesedi bulundu.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden (OMÜ) Prof. Dr. Koray Karabekiroğlu, çocukların işlediği suçlarda hapis cezası yerine rehabilitasyon programlarının uygulanmasında daha büyük fayda olacağını belirterek, “Bazı suç davranışlarının cezalandırılması gerekir fakat bunun makul ölçülerde yapılması önemlidir. Çocukları cezalandırmadan çok rehabilitasyon programları uygulanmalıdır” dedi.
Düzce’de hafif ticari aracını yan koltuğa oturarak kullanıp o anları sosyal medyada paylaşan sürücünün ehliyetine el konuldu ve idari para cezası kesildi.
Yozgat'taki Kazankaya Kanyonu ziyaretçi akınına uğruyor.
Tokat ile Musul arasında kardeş şehir protokolü öncesinde kente gelen Musul heyeti, tarihî ve kültürel alanlarda incelemelerde bulunarak Tokat’ın zengin mirasını tanıdı.
Erzurum’un Tortum İlçe Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Geleneksel Uluslararası 135. Geleneksel Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri yoğun ilgi gördü
"Tabiatın Kalbi" olarak adlandırılan Bolu'daki Gölcük Tabiat Parkı ve Abant Gölü Milli Parkı'ndaki göllerde yetişen nilüferler, doğayı süslüyor.
Karadeniz’in en önemli ekonomik ürünlerinden fındık, yeni sezondaki hasadın ardından üreticiler tarafından Karadeniz Sahil Yolu’ndaki kaldırımlarda kurutuluyor.
Artvin'in Arhavi ilçesinde 51. kez düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün süren etkinliklerde geleneksel yarışmalar ve halk dansları gösterileri ilgi gördü.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hükümetin, iktidarın bundan sonra bu millete yapacağı en büyük iyilik, 2026 yılı ilkbaharında erken seçim sandığını vatandaşın önüne koymaktır” dedi.
Türkiye'de uygulanan cezalar ve yaptırımlara rağmen halen kırmızı et kıyması, köfte ve sucukta, pide ve lahmacun harçlarında kanatlı eti ile kalp ve taşlık kullanımı sürüyor.
