Sırtından bıçaklanan genç ağır yaralandı
27.12.2024 - 21:42Aksaray'da tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan yabancı uyruklu genç ağır yaralandı.
- 0
- 0
- 3585
Aksaray'da tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan yabancı uyruklu genç ağır yaralandı.
Denizli'de gürültü yaptığı gerekçesiyle darp edilen ve yaşadığı olayı guruna yediremeyen şahıs, dayak yediği kişilerle buluşunca ortalık savaş alanına döndü. Kalabalık iki grubun kavgasında 3 kişi bıçakla yaralandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin SGM'de gerçekleştirdiği panelde İstiklal Marşı'mızın yazarı, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, vefatının 88. yıldönümünde anlatıldı. İstiklal şairinin eserleri, fedakarlıkları, Türk Milleti için taşıdığı derin anlam konuşuldu. Konuşmalarda, “Onun şiirleri, milletimizin ortak hafızasında daima bir ışık olarak kalacaktır” ifadeleri yer aldı.
İstanbul'un komşu illeri Kırklareli ve Edirne'nin sınır köyleri yoğun kar yağışıyla beyaza büründü. Beklenen kar yağışının Balkanlar'dan giriş yapmasının ardından gözler İstanbul'a çevrildi.
RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, Üst Kurul yoğun izleme gündemiyle toplandı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençliğin, Türkiye'nin en büyük gücü ve en büyük kaynağı olduğunu belirterek, "Bu bize büyük bir avantaj sağlıyor." dedi.
Zonguldak'ta 3 kişinin keser ve bıçakla yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Bolu'da tutuklu ve hükümlülerin yaptığı resim, süs eşyaları ve tabloların yer aldığı sergi açıldı.
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, birinci basamak sağlık hizmetleri ile ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetleri arasındaki dijital entegrasyon çalışmaları tamamlandı. 1 Ocak 2025 itibarıyla tüm illerde uygulanmaya başlanacak.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bir genç olarak en önemli hususlardan bir tanesi özgüveninizin olması. Özgüveninizi yansıtmanız lazım. ‘Ben bunu yapamam’, böyle bir şey yok. Dünyada bunu asla kabul etmeyeceksiniz. ‘Ben yaparım’ diyeceksiniz” dedi.
İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'de yaşanan yıkım, Zonguldak'ta geliştirilen Küresel Yer İzleme Sistemi'yle incelendi.
Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz için boru döşeyecek "Castorone" adlı gemi, İstanbul Boğazı'ndan geçişini tamamladı.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu sürücü ağır yaralandı.
Asgari ücretin açıklanmasıyla birlikte sigara fiyatlarına zam yapılacak. 3 Ocak'ta sigara ve alkollü içeceklere zam yapılması bekleniyor.
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında son 24 saatte 38 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu toplam can kaybı 45 bin 399’a yükseldi.
Niğde İl Tapu ve Kadastro Müdürü Adem Ekinci Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde 1 Ocak 2025 itibarıyla eski tip nüfus cüzdanlarıyla işlem yapılamayacağını söyledi.
İstanbul'da sahte alkolden hayatını kaybettiği iddia edilen iş adamı Rıza Kalkavan, Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Cumhurbaşkanlığı 2025 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu.
