Bakan Işıkhan duyurdu! 16 ilaç daha SGK'nin geri ödeme listesine alındı!
25.03.2025 - 10:59Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 5'i kanser ilacı olmak üzere 16 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını bildirdi.
- 0
- 0
- 2060
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 5'i kanser ilacı olmak üzere 16 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını bildirdi.
2025 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe, Arkas Spor'u 3-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
Samsun’da bir vatandaş ile sivil polisler arasında tartışma çıktı. Polisler, kendilerine hakaret ettiğini öne sürdükleri vatandaştan şikayetçi oldu.
Samsun’da refüjlere dikilen laleler baharın gelesiyle birlikte açtı, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
BARTIN’ın Amasra ilçesinde 3 yıl önce 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili davada mahkeme heyeti kararını açıkladı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kartalkaya'daki yangın faciası soruşturmasına ilişkin, "Niye Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan bir kişi bile içeride değil. Yarın tutukluluk itirazları var.
Tokat’ın Erbaa İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl 3 evin yanarak kullanılamaz hale geldiği Tepekışla köyünü ziyaret etti.
Ordu'da yaya geçidinden karşıya geçerken otomobilin çarptığı Süleyman Genç (84), ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Mardin'de, 7 Nisan 2016'da şehit olan Amasyalı bomba imha uzmanı Erkan Başpehlivan'ın (43) son isteği Amasya çöreği, bu yıl da unutulmayıp, polislere ikram edildi.
Düzce'nin Yığılca ilçesinde ramazan dolayısıyla Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.
Karabük Belediyesi tarafından 100 öğrenci kapasiteli Melike Yeşilyurt Kreşinin temeli atıldı
Samsun’un Yakakent ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimler gerçekleştirdi.
Artvin Valisi Turan Ergün, şehit Jandarma Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir'in ailesini makamında kabul etti.
Mevsim geçişleriyle birlikte artan polenler, birçok kişi için kabus haline gelen alerjik riniti tetikliyor. Dr. Ulaş Metin, bu dönemde alerjik rinit vakalarında artış yaşandığını ve erken önlem almanın önem taşıdığını belirtti.
Rize Süper Amatör'de 42 gol kaydedilen 21. hafta sona erdi. Ligin zirvesindeki düğüm son haftada çözülecek.
Düzce'deki Samandere Şelalesi, havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte çağlamaya başladı.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nca düzenlenen ve Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın da katıldığı iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Asıl gayemiz tam bağımsız Türkiye’dir” dedi.
Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Adalet Yürüyüşü' ile tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.
Bolu’da, kayak merkezi Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de 78 kişinin yaşamını yitirdiği yangın faciasına ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin gerekli tüm denetimleri özensiz ve yetersiz yaptıkları, mevcut eksiklikleri tespit etmedikleri, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ise yangın denetim raporunun yetersiz ve eksik inceleme yapılarak düzenledikleri tespit edildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayını belirlemek amacıyla yapılan ön seçimdeki oy sayısını açıkladı. Özel "Üyelerimizden ve dayanışma sandığından sayın Ekrem İmamoğlu'nun aldığı oy, 14 milyon 850 binin üzerindedir." dedi.
