Samsun’da 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu başladı
19.05.2025 - 12:37Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Yarı Maratonu gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 2434
Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Yarı Maratonu gerçekleştirildi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde kış uykusundan uyanıp, yiyecek arayışına giren ayılar, Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi’nin yayladaki evine girip, kapı, pencere ve eşyalara zarar verdi.
Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 6-3 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, "Bulduğumuz goller maçı koparmamızı sağladı ve diğer maçlardan gelen sonuçlar da bir şekilde bu negatif yarışı bizim adımıza pozitif bir şekilde sonuçlandırdı." dedi.
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Samsun'da düzenlenen toplantıya katılan kardiyologlar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalp ameliyatlarını canlı izledi.
Bayburt Üniversitesinde 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreni sırasında öğrenciler ve akademisyenler Filistin'e destek verdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “PKK'nın amaç ve hedeflerine hizmet etmek üzere yaşama geçirmeye çalışacağınız o anayasaya asla ve kata izin vermeyeceğim” dedi.
Karabük’ün Yenice ilçesinde köy camisinde çıkan yangın itfaiye görevlileri tarafından söndürüldü. Cami, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde tesadüfen gittikleri köylerinde karşılaşan husumetli 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor sahsında Göztepe’yi 6-3 mağlup etti.
Bartın'da arazi paylaşımı anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada, eniştesi Abdullah Demirci (55), kız kardeşi Havva Demirci (50) ve yeğeni Erhan Demirci’yi (35) av tüfeği ile vurarak öldüren Mehmet Demirci (65) tutuklandı. Hayatını kaybeden çift ile oğulları ise toprağa verildi.
Samsun’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Samsun Çocuk Maratonu ve Festivali’ düzenlendi.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, dünya tıp literatürüne geçecek nitelikte önemli bir başarıya imza attı. Hastanede görevli gastroenteroloji uzmanları, bugüne kadar tıpta birlikte görülmemiş üçlü hastalık kombinasyonunu tanımlayarak literatüre "Karadeniz Sendromu" adıyla kazandırdı.
Altının ons fiyatı, ABD-Çin ticaret geriliminin azalmasıyla zayıflayan güvenli liman talebi ve yükselen dolar endeksinin etkisiyle gerileyerek 3 bin 200 dolar seviyesine indi
Ordu'da, Avrupa Birliği (AB) desteğiyle kurulan bal paketleme tesisi bünyesindeki analiz laboratuvarında yaklaşık 7 yılda 40 binin üzerinde analiz yapıldı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Avusor ve Kavrun yaylaları yollarında iş makineleriyle karla mücadele çalışması devam ediyor.
Türkiye'den ocak-nisan döneminde yapılan hamsi ihracatı 4 milyon 738 bin 385 dolara ulaştı.
Bartın -Karabük sınırlarında bulunan 86 bin hektarlık alandaki Uluyayla'da ilkbaharla birlikte yeşeren ağaçlarla eşsiz manzaralar ortaya çıktı. 7 kilometre uzunluğundaki yaylada rengarenk evler ve yılkı atları dronla görüntülendi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde 8 ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle çökme sonucu yolu ulaşıma kapanan Yeşilce Mahallesi'nin halkı, ormandaki alternatif patikadan evlerine ulaşım sağlıyor.
