Ramazan'da sağlıklı ve dengeli beslenmenin püf noktaları
25.02.2025 - 15:29Ramazan ayına sayılı günler kala doğru beslenme, oruç tutacaklar için önemli bir gündem maddesi haline geldi.
- 0
- 0
- 3797
Ramazan ayına sayılı günler kala doğru beslenme, oruç tutacaklar için önemli bir gündem maddesi haline geldi.
Samsun'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyen 98 hasta, kar engelini Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteği ile aştı.
Giresun'un Dereli ilçesinde belediye personeli, evinde rahatsızlanan yaşlı kadını ambulansa ulaştıracak araca kadar sırtında taşıdı.
Samsun'un Terme ilçesinde devrilen tır, bölgede etkili olan kar nedeniyle dört gün sonra bulunduğu yerden çıkarıldı.
Samsun'da 11, Kastamonu'da 353 olmak üzere toplam 364 yerleşim birimi kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandı.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin ve Gümüşhane'de kar dolayısıyla 824 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor.
Araç muayene hizmetlerinin 20 yıllığına özelleştirilmesine yönelik ihale dün yapılırken, 2027'de başlayacak yeni dönemde randevu alınması ile muayenelere ilişkin talep ve şikayetleri karşılamak için ücretsiz çağrı merkezi kurulması gerekecek.
Rize’de son 3 gündür etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkilese de, Rizeliler bu durumu eğlenceye çevirmeyi başardı.
Erzurum'da soğuk yine etkili olmaya devam ediyor. Karaçoban ilçesinde gece saatlerinde sıcaklık -29.1 dereceye kadar düştü, çeşmeler buz tuttu.
Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik'ten son dakika açıklaması geldi.
Trabzon'da 11 okulda toplanan 3 bin gıda kolisi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'daki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
Rize İl Kültür Turizm Müdürü Bayram Yığcı, Kars'a atandı.
Trabzon'da 11 okulun katılımıyla düzenlenen kampanyayla Hatay'a 3 bin gıda kolisi gönderildi.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, olumsuz hava şartları nedeniyle 25 Şubat Salı günü de il genelinde eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.
Rize Belediyesi, son yılların en soğuk kışının yaşandığı şehirde, yoğun kar yağışı ve hissedilen sıcaklığın -12 dereceye kadar düşmesi nedeniyle vatandaşları bilgilendirdi.
Kocaelispor'un 8 Şubat 2025 tarihinde evinde oynadığı Amed Sportif Faaliyetler maçında tribünden düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alındı.
Bursa'da Cumalıkızık Aile Sağlığı Merkezi'nde yaklaşık 17 yıldır görev yapan Dr. Nurdan Alpak Topsakal'ın yeni mesai arkadaşı oğlu Dr. Ömer Faruk Topsakal oldu.
Samsun'da emekli sağlık memuru, karda yiyecek bulamayan ve açlıktan bitkin düşen orman çulluğuna sahip çıktı.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kar temizlediği sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verildi.
Bolu'da köylüler tarafından oluşturulan pistte şambrel ile kayan grup, pistten çıkarak 3 metre derinlikteki çukura uçtu. O anlar, cep telefonuyla görüntülendi.
