Kocaeli, Sakarya, Bartın ve Karabük'ün yüksek kesimlerine kar yağdı
11.04.2025 - 17:50Kocaeli, Sakarya, Bartın ve Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
- 0
- 0
- 1455
Kocaeli, Sakarya, Bartın ve Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
Çamlıhemşin’de faaliyet gösteren Mekaleskirit Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (MEKADER), yeni bir projeye imza atarak çay sektöründe dikkat çeken bir adım attı.
Başakşehir'de, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kimyasal maddelerin bulunduğu depoda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale ediliyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "SMA hastası çocuklarımızın tedavisinde kullanılan ve kullanım kolaylığı olan diğer bir ilacı da çocuklarımızın tedavisi için SGK geri ödeme listesine dahil edeceğiz." dedi.
Milli Eğitim Bakan Müşaviri Burhan Okutan, Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Ürdün Amman Eğitim Müşaviri olarak atandı.
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü, Doğu Karadeniz, Rize için iki ayrı önemli uyarı yayınladı.
Rize Belediye Blokları’nda uzun yıllar boyunca vatandaşların buluşma noktası olan “Arif’in Yeri” çay ocağı, şimdi Rize Çarşı AVM’de yenilenen yüzüyle yeniden kapılarını açtı.
Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Yavuzlar Köyü’nün (Zuğapa) mevkiinde ayıların bıraktığı ayak izleri, köy halkını tedirgin etti.
Eşini tehdit ettiği iddiasıyla hakkında uzaklaştırma kararı bulunan şahıs gittiği evinde çıkan tartışmada kızını bıçakla yaraladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan sarı uyarıda, Ordu’da kar yağışı beklendiği, zirai don ve buzlanmalara karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.
Samsun'un Alaçam ilçesinde 1020 rakımda bulunan ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Kızlan Yaylası, iki gün önce etkili olan kar yağışı sonrası beyaza büründü.
Mardin'de seyir halindeyken alev alan tır yandı.
Trabzon Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunca (MYO) "Turizmde Kariyerini İnşa Et" konulu çalıştay gerçekleştirildi.
Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde PTT müdürünü şantajla intihara sürükleyen 2 sanığa 20'şer yıl, 2 sanığa da 11 yıl 8'er ay hapis cezası verildi.
Gaziantep'in Nizip ilçesinde lastiği patladıktan sonra savrularak fıstık bahçesine uçan otomobilde bulunan 19 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Uzun yıllardır Rize Öğretmenevi'nde görev yapan, Dereüstü Mahallesi sakinlerinden İbrahim Reis Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası kar yağışının ardından beyaz büründü
Rize’de 1500 rakımın üzerindeki yaylalarda kar yağışı etkisini sürdürürken, sahil kesimlerinde yağmur aralıksız devam ediyor.
Samsun'da, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) sergisine katılan 8’inci sınıf öğrencisi Aysel Canikli, geliştirdiği sensör ve lazer destekli ‘Kontrollü Park Sistemi’ projesiyle, otoparklardaki hatalı parklara teknolojik çözüm sundu. Canikli, geliştirilen park sisteminin gerçekte uygulanması halinde otoparklardaki hatalı park durumlarının önlenebileceğini söyledi.
Tokat'ta, Semih (45) ve Özlem (46) Usluer çiftinin ‘Karamel’ isimli köpeği, evlerinin önünde bulduğu yavru kediyi emzirip, annelik yapıyor.
