Gümüşhane'de cadde ve sokaklar temizleniyor
27.03.2025 - 11:03Gümüşhane'de belediye ekiplerince kent genelinde temizlik çalışmaları devam ediyor.
- 0
- 0
- 2271
Gümüşhane'de belediye ekiplerince kent genelinde temizlik çalışmaları devam ediyor.
ORMAN YOLU YAPTIRILACAKTIR
Ankara’da girdiği markette kasiyerin telefonunu poşete koyarak çalan hırsız, güvenlik kamerasına yansıdı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nden Doç. Dr. İsmail Alper Tarım, 'Kalın Bağırsak Kanseri Farkındalık Ayı'nda, sağlıklı yaşama dikkat çekerek, "Kalın bağırsak kanserleri genç yaşta çokça görülmeye başlanmıştır.
Trabzon'da, cami bahçesine engelli rampası, elektrik hattı, ses ve ısı sistemi bulunan özel bir konteyner yerleştirilerek, akülü araçlarıyla camiye giremeyen engelli vatandaşların sıcak ve konforlu bir ortamda namaz kılmaları sağlandı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yolsuzluk soruşturması kapsamında İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nu tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti.
Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, yaş çay destekleme ödemelerinin geciktirilmesine tepki göstererek, "Çay üreticisinin alın teri kutsaldır. Destekleme ödemeleri derhal yapılmalıdır" dedi.
Rize'de düzenlenecek Kaçkar by UTMB için organizasyon komitesi, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında toplandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik ''yolsuzluk'' soruşturması kapsamında tutuklanan Ali Nuhoğlu ile Furkan Remzi Ceylan'ın 3 şirketine el konuldu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işsizlik ve kısa çalışma ödenekleri ödemelerinin 28 Mart'tan itibaren yapılacağını bildirdi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kartalkaya’da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangını faciasına ilişkin bilirkişi heyeti raporu üzerinden muhalefete yüklenerek, “İstanbul Teknik Üniversitesi'nin bilirkişi raporu ortaya çıkardı ve şimdi bakıyorlar ki raporda itiraz edilecek sadece kendi arkadaşları var.
Muğla-Antalya karayolu Gökova kavşağında meydana gelen ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi hafif yaralandı.
Giresun’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen şahıs, önce bir sürücüyle tartıştı, etraftakiler ile kavgaya tutuştuktan sonra, minibüsü ile akaryakıt istasyonuna daldı. Olayda 1 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Samsun'da polis tarafından yapılan denetimde İstanbul'dan getirilen 1,5 ton kaçak midye ele geçirildi.
Bolu'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, yaşamını yitirdi.
Şehirler için tarihi yapılar gibi o şehrin maneviyatı, temsili açısından yapılan abideler, semboller ve anıtlarda önemlidir.
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, "Sokağı provoke etmeye çalışanlara karşı, burada toplumumuzu germeye, birlik ve beraberliğimizi zedelemeye çalışanlara karşı biz de vakarlı duracağız, kararlı duracağız, cesur duracağız. Bunların provokasyonuna karşı asla ama asla imkan vermeyeceğiz." dedi.
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, AA muhabirine, kurdukları kooperatifle hem kadınları istihdam ettiklerini hem bölgenin en değerli ürünü asma yaprağını değerlendirdiklerini söyledi.
Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Şehit Sercan Öklük İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, bidon ve leğenlerle öğrendikleri darbuka eğitimlerini geliştirerek "Şenlik Grubu" ismiyle konser vermeye başladı.
