Akaryakıta indirim geliyor
20.02.2024 - 11:18Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.
- 0
- 0
- 5584
Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.
Rizeli vatandaşların Türkiye’nin ünlü yazarlarıyla buluşacağı ‘Rize Kitap Fuarı’ 23 Şubat-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek.
Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) tarafından, Ankara’da ‘Rize Tanıtım Günleri’ etkinliği düzenlenecek.
Samsun'un İlkadım ilçesinde durdurulan bir araçta tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 42 obje ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
Rusya'nın Soçi kenti açıklarında avlanan balıkçı teknesinde zehirlenen 3 balıkçıdan 2'sinin cenazesi Samsun'un Terme ilçesinde defnedildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezinde (UYGAR) görevli ekip, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağındaki toprak kaymasında kaybolan 9 işçiye ulaşmak için başlatılan çalışmalarda görev aldı.
Bartın'ın Amasra ilçesinde denize girdikten sonra kaybolan kişinin cesedi bulundu.
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Yılport Samsunspor-Çaykur Rizespor maçının biletleri satışa çıktı.
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Karadeniz’de meydana gelen sel, su baskını ve heyelanlara dikkat çekerek, son yıllarda artan can ve mal kayıplara neden olan bu olayların araştırılması için TBMM’de komisyon kurulmasını istedi.
Trendyol Süper Lig'de son 4 maçını kazanamayan Çaykur Rizespor, bu sezonki en kötü serisini yaşıyor.
Artvin'in Şavşat ilçesinde karla kapanan 68 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Şubat hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre Rize’de kuvvetli sağanak bekleniyor.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, başkanlık bünyesinde oluşturulması önerilen NATO Müdürlüğü ile ilgili, "Bu konuda kısa vadede organizasyonel bir adım atacak ve yapılanmamızı buna göre şekillendireceğiz." dedi.
Sinop’un Boyabat ilçesinde otomobilin su kanalına devrildiği kazada 2 kişi yaralandı.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Trabzon Şubesince "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi.
Türkiye’nin önemli ihracat ürünlerinden olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan kuru incirin, ABD’ye olan ihracatı son 1 yılda yüzde 42 artarak 50 milyon dolara yükseldi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile D ve M plakalı dolmuşlar, ulaşım hizmet kalemlerindeki fiyat artışı nedeniyle mecburi düzenlemeye gidiyor. Büyükşehir otobüsleri ve dolmuşlar 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni tarifeye göre hizmet vermeye başlayacak.
Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın cenazesi, memleketi Erzincan'da toprağa verildi.
Kışın beyaza bürünen ormanlarının görüntüsüyle ilgi gören Giresun'un Kümbet Yaylası'nda Kar Festivali yapıldı.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 yılı verilerine göre, Rize'nin en kalabalık köyü belli oldu.
