Tokat'ta kaza: 9 yaralı
16.04.2023 - 10:25Tokat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu biri bebek 9 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 856
Tokat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu biri bebek 9 kişi yaralandı.
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Burnu’nda 137 yıldır gemilere yol gösteren tarihi Yoroz (Işıklı) Feneri yapılacak projeyle turizm tesisi olarak hizmet vermesi planlanıyordu ancak proje bürokrasiye takıldı.
Artvin'de yaşayan 77 Yaşındaki Hasan Ayık, 90 derece eğimli 2 dönümlük arazisini teraslama yöntemiyle taş duvar örerek 8 dönümlük verimli tarım arazisine çevirdi.
14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin 24 siyasi partinin geçici aday listesi açıklandı.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Türkiye'yi bir belirsizliğe, bir bilinmeyene, bir maceraya, ambalaj içinden ne çıkacağı belli olmayan bir şeyin içine bırakamayız." dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karşımızdakileri görüyorsunuz 7 birbirine benzemez, terör örgütü bağlantıları da dahil olmak üzere maalesef ülkemizi bir kaosa sürüklemeye talip oldular. Buna fırsat vermeyeceğiz tabii ki." dedi.
Samsun'un Bafra ilçesinde hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Mustafa Şen, seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti.
Edinilen bilgilere göre, Rize'den Düzce'ye giden çay yüklü kapalı kasa minibüs, Samsun'un İlkadım ilçesinde tırın sıkıştırması sonu yoldan çıkarak su kanalına girdi.
Trabzonspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzon'da yapacakları maçla 136. kez karşı karşıya gelecek.
Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde yapımı tamamlanarak 22 Kasım 2022'de su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde (HES) su seviyesinin yüksekliği 106,82 metre oldu.
Rize'de adrenalin tutkunlarının deneyimleyebileceği bir çok etkinlik seçeneği buluyor. Onlardan bir tanesi de yamaç paraşütü.
Rize'de, oynarken yuttuğu mıknatıslı toplar nedeniyle bağırsağı delinen çocuk, başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.
İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz" dedi.
ORTA Doğu ve Körfez ülkelerinden direkt uçuşlarla gelen turistlerle, 2022 turizm sezonunda 1 milyar doları aşan döviz geliri elde eden Trabzon'da, oteller ve yeme-içme sektöründeki işletmeler, depremlerden sonra, tur acentelerinin sıkça talep ettiği depreme dayanıklılık raporunu alarak yeni sezona hazırlanıyor.
Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu'nda kontrolden çıkan kamyonun bariyerleri aşarak şehir içi yoluna devrildi. Kazada 1 kişi yaralanırken, kamyonun kapattığı karayolunda oluşan kuyruktaki zincirleme kaza meydana geldi.
BOLU'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Sarıalan Yaylası ile çevresi beyaza büründü.
Türkiye'nin yerli ve milli, yüzde yüz elektrikli otomobili olarak yollara çıkan TOGG, ilk kez sergilendiği Trabzon’da yoğun ilgi gördü.
Espiye Belediyesi tarafından kent genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
