Anadolu Otoyolu'nda şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
09.09.2023 - 17:05Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde, şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
- 0
- 0
- 2473
Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde, şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
2015 yılında atma türkü geleneğini en iyi yaşayan ve aktaran kişi sıfatıyla UNESCO kriterleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Yaşayan İnsan Hazinesi' ilan edilen Osman Efendioğlu hastaneye kaldırıldı.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı katıldığı bir televizyon programında, Rize'nin doğal güzelliklerini ve turizm potansiyelini vurgulayarak, şehrin doğal güzelliklerini koruyarak altyapı hizmetleri ve ulaşım olanaklarını artırarak turizmi geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Acil durumdaki hastalara yetişebilmek için en fazla 90 saniye içinde 112 Acil Sağlık İstasyonundan çıkan ambulanslar, trafikte yol vermeyen sürücüler nedeniyle bazen hastalara ulaşmakta gecikiyor.
Trabzon’un Maçka ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak-ağustos döneminde 2,5 milyon yolcuyu ağırlayan Trabzon Havalimanı'na yıl sonuna kadar 3 bin 240 metre uzunluğunda yeni pist yapacaklarını belirterek, "Böylece, 110 bin metrekare alanda yıllık 10 milyon yolcuya hizmet verebilecek terminal binasını şehrimize kazandıracağız." dedi.
Mitolojik hikayeleri ve tarihi kalıntılarıyla ön plana çıkan Doğu Karadeniz'in yaşanabilir tek adası olma özelliğini taşıyan Giresun Adası için hazırlanan çılgın teleferik projeleri için destek bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program hakkında, “2023 yılında yaklaşık yaptığımız tahminlerde bu yıl 1 trilyon doların üzerinde milli gelir görüyoruz. Şu an itibari ile buna ulaşmış durumdayız” dedi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde yağmur suları nedeniyle otomobilin takla attığı kazada 1 kişi yaralandı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek, eylül ayı olağan meclis toplantılarının beşinci birleşimine katıldı.
Giresun’un Görele ilçesinde kontrolden çıkan otomobil dere yatağına uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 613 geçici işçi (her yıl 6 ay süre ile) alımı gerçekleştirileceğini belirtti.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), liselerdeki sınavların yazılı yoklama şeklinde yapılmasına yönelik düzenlenme yaptı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Havalimanı’nda yıl sonunda yolcu sayısının 4 milyona ulaşacağını öngördüklerini belirterek, “Trabzonumuza yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladık. Mevcut iç hatlar terminal binasına iki adet sabit yolcu köprüsü ve körük ekleyeceğiz. Özellikle yeni dış hatlar gelen yolcu terminali ve CIP binasının aciliyeti vardı. Şu anda yıl sonuna kadar 3 bin 240 metre uzunluğundaki yeni pist ve 10 milyon yolcu kapasiteli 110 bin metrekare büyüklüğündeki yeni terminal binasının fizibilite çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), bugünden itibaren açık liselere geçişler zorlaştırıldı ve sadece istisnai durumda olan öğrencilerin açık liseye geçebilmesine karar verildi.
Bolu'da düzenlenen 2. Akıl ve Zeka Oyunları Kulüpler Türkiye Finali'nde şampiyon olan öğrenciler, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'yi ziyaret etti.
Ordu'nun İkizce ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu biri hamile 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Rize’nin Çayeli ilçesinde öğrencilere verilen dalgıçlık eğitimi ile birlikte aldıkları sertifikayla sualtında iş imkânı sağlıyorlar.
Survivor All Star 2024 heyecanı başladı. Acun Ilıcalı yarışmaya katılan ilk ismi açıkladı.
