Samsun'da çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi
23.01.2024 - 17:57Samsun'un Ayvacık ilçesinde meydana gelen yangında, bir ev kullanılmaz hale geldi.
- 0
- 0
- 4419
Samsun'un Ayvacık ilçesinde meydana gelen yangında, bir ev kullanılmaz hale geldi.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kadın yaralandı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) kenevir bitkisinin hasadı sonrası kalan atıklardan yapılacak hayvan yemiyle metan gazının azaltılmasının yanı sıra et ve süt veriminin yükseltilmesi hedefleniyor.
Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan Ali Kılıç arazi şartları nedeniyle evine su çıkmayınca çareyi ormanlık alanda çamaşırhane kurmakta buldu. Kılıç, evinden yaklaşık 70 metre uzaklıkta yaptığı kulübede hem çamaşırlarını yıkıyor hem de içme suyunu tedarik ediyor.
Rizeli Ramazan Öztürk, çalışmaya gittiği Afrika’da polisin ceza yazdığı sırada hayatının eşiyle tanışarak evlendi.
Sinop'un Gerze ilçesinde budamak için çıktığı ağaçta kalp krizi geçiren kişi düşerek hayatını kaybetti.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Tapu ve nüfus verilerinin incelenmesi sonucunda,kira geliri elde edebilme potansiyeline sahip yaklaşık 4,5 milyon konut analiz ediliyor; kiralık olarak tespit edilen adreslerde fiili tespitler yapılacak." dedi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada 22 yaşındaki Ayşegül Baloğlu isimli genç kız hayatını kaybetti. Motosiklete çarpan, araç sürücüsünün ise 1.36 promil alkollü olduğu iddia edildi.
Artvin'in Arhavi ilçesinde kamyonetin çarpması sonucu anne ile oğlu hayatını kaybetti.
Çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeler içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
SpaceX, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu Ax-3 misyonunun bugünkü uçuşuna ilişkin tüm sistemlerin iyi durumda ve hava durumunun da uygun olduğunu bildirdi.
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Leopar sazanının yıllar sonra tekrar sularımızda tespit edilmesi ülkemiz biyoçeşitliliğinin korunması ve geliştirilmesi adına memnuniyet vericidir." ifadesini kullandı.
SpaceX, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu Ax-3 misyonunun (ABD yerel saatiyle) 18 Ocak'a ertelendiğini açıkladı.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde iş makinesinin çarptığı bebek hayatını kaybetti, anne ve 3 yaşındaki çocuğu yaralandı.
Amasya'da 70 yaşındaki zihinsel engelli Hülya Akyol, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
Gümüşhane’de yaklaşık bin 700 seçmenli Oltanbey Mahallesi’nde seçime aylar kala 10 muhtar adayının çıkması tartışma konusu oldu. Mahallede seçime kadar muhtar aday sayısında artış beklenirken vatandaşlar muhtarlığın meslek haline gelmemesi gerektiğini savundu.
Rize'de kanalizasyon bacasının içine düşen sahipsiz sokak köpeği, işçiler tarafından kurtarıldı.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 5 kişi yaralandı.
Çorum'da bir kişi, caminin abdesthanesinde ölü bulundu.
Rize'de, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, çay bahçesine yuvarlanan araçtaki 1 kişi hayatını kaybetti.
