Çorum'da tarlada çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti
28.08.2025 - 10:08Çorum'un Osmancık ilçesinde tarlada çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 2210
Çorum'un Osmancık ilçesinde tarlada çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi.
Karadeniz'in zorlu arazilerinde fındık çuvalı taşımakta güçlük çeken üreticiler, artık dron sayesinde bu zahmetten kurtuluyor. Zirai dron yardımıyla hem yük taşımak hem de bahçeleri ilaçlamak artık daha kolay hale geldi.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde boş su kuyusuna düşen inek, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı.
Son yıllarda müsilaj kabusuyla mücadele eden ve özellikle bu yıl ilkbaharda denize bile açılamayan balıkçıların başı bu kez popülasyonu ciddi boyutlara ulaşan denizanalarıyla dertte.
Trabzon'un Of ilçesinde okul ve kurum müdürlerine yönelik seminer gerçekleştirildi.
Bayburt'ta düzenlenen "1. Gastronomi Etkinliği"nde kente özgü lezzetler tanıtıldı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Filistin'e destek için yürüyüş gerçekleştirildi.
Rize İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Fevziye Durak, yeni görevine başladı.
Çaykur Rizespor'un taraftar grubu Cümle Alem'den yapılan açıklamada, "kötü futbol, yanlış transfer politikaları ve kapalı kapılar ardında yürütülen ilişkiler, Rizespor’un üzerine kara bulut gibi çökmektedir. Yönetim artık bu soruları yanıtsız bırakmamalı, camianın ve taraftarın sesine kulak vermelidir." ifadeleri kullanıldı.
İstanbul'dan tatil için geldiği memleketi Rize'de çatıdan düşen bir kişi hayatını kaybetti.
ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunarak, “Kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz.
Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde, düğün sonrası yapılan kutlama sırasında tabancayla rastgele ateş açılması sonucu göğsünden vurulan damat Ali Karaca (24), hayatını kaybetti. Silahı ateşlediği öne sürülen Karaca’nın yengesi, gözaltına alındı.
Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir iş yerini kurşunlayan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Samsun'da oto tamircileri ve sanayi esnafı, iş yoğun olmasına rağmen çırak ve kalifiye eleman bulamamaktan yakınıyor.
Kayseri'de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) Kayseri derecesi yapan iki öğrenci, farklı mühendislik bölümlerine yerleşti.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin (RTEÜ) yerleşme oranı yüzde 98,46 oldu.
Rize merkeze bağlı Kocatepe Köyü’nde düzenlenen bir düğün, adeta ölümle burun buruna gelinen bir olaya sahne oldu.
Taylan Antalyalı, Çaykur Rizespor ile idmanına çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray maçı hazırlıklarına takımla birlikte başladı.
Bolu'da tarım arazilerinin ortasından geçen ve ekili alanların sulanmasında kullanılan, kilometrelerce uzunluktaki Büyüksu Deresi'nin bazı bölümleri kurudu.
