DHMİ Rize-Artvin Havalimanı Yangın İhbar Bakım ve Onarım İşi
03.03.2025 - 00:00DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 3430
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Alanyasporr'u 3-1 yendi.
Zonguldak’ta esnaflık yapan Ayşe ve Rıza Demir çiftinin soğuk havada iş yerinin önündeki minibüse kurdukları soba vatandaşların ilgi odağı oldu. Kozlu ilçesinde 15 yıldan bu yana kasaplık yapan Rıza Demir, eşi Ayşe Demir ve personeli, iş yerlerindeki alanın yetersiz olması üzerine ısınmak için minibüse pelet sobası kurdu. Minibüsün koltuklarını sökerek içerisini yeniden dizayn eden çift, kurdukları sobanın üzerinde de çay demleyerek misafirlerine ikram ediyor.
Bursa'da uygulama yapan ekipleri gören alkollü sürücü, ehliyetini üçüncü kez kaptırmamak için uygulama noktasının 100 metre gerisine aracını park etti. Yapılan kontrollerde aracın muayenesinin olmadığı ve sürücünün de yasal sınırın üstünde alkollü olduğu öğrenildi. Sürücünün ehliyeti daimi iptal edildi.
Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Veysel Ciğerli, "Ramazan ayında yeterli ve dengeli beslenmek için et, yumurta, kuru baklagiller, sebze-meyveler, süt ve süt ürünleri ile ekmek-tahıl grubu besinlerden yeterli miktarda tüketilmesi gerekiyor. En önemlisi de, sahur yapmadan tutulan oruç, bitkinlik, sinirlilik, baş dönmesi ve aşırı susama gibi sorunlara yol açabilir" dedi.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, kıskançlık krizine giren erkek arkadaşının tabancasından vücuduna 7 mermi isabet eden, başına dayanan silah tutukluk yapınca öldü diye bırakılan ve 10 saat ölü taklidi yapan, 23 gün bir cesetle aynı odada rehin tutulup işkence ve tacize maruz kalan kadın, bütün yaşadıklarına rağmen hayattan kopmayıp evlilik hazırlıkları yapmaya başladı.
Denizli'de oyun oynamak evinden çıkan ve daha sonra dereye düşerek hayatını kaybeden minik Nazlı, son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı cenazede Nazlı'nın babası, tabutun üzerine beyaz kıyafet bıraktı.
Çorumlu lise öğrencileri, TÜBİTAK 56. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında, Hint keneviri atığından plaka şeklinde "radyasyon geçirmeyen zırh" üretti.
Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce 5 şehirdeki 2 bin 500 kişiye iftar verildiği belirtildi.
Konya'da, eşini trafik kazasında kaybeden, aynı kazada bacaklarına platin takılan emekli matematik öğretmeni Sema Aydın, gönüllü olarak aşevinde yardıma muhtaçlara yemek yapıyor. Aydın, elleri yana yana aş pişirdiğini, ömrümün sonuna kadar bütün gücüyle hizmet etmek istediğini söyledi.
Artvin'in Hopa ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 8 gündür mahsur kalan kalp hastası Ethem Topaloğlu ve eşi, Hopa Belediyesi ve HOPAK ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.
Antalya'da ağustos ayında Beşkonak Karabük Mahallesi'nde bulunan Köprü Çay Irmağı'na giren ve dalgalar arasında gözden kaybolan Ahmet Yıldız'ı arama çalışmaları yeniden başlatıldı. 191 gündür kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki genci arama çalışmaları ileri teknoloji cihazlarla yürütülüyor.
Kastamonu’nun Daday ilçesinde aniden fenalaşan genç, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Sivas'ta kavga ettiği kardeşi tarafından bıçaklanan ağabey, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ordu’da Ramazan’ın simgesi haline gelen uzun yol şoförlerine iftariyelik dağıtımı bu sene de sürdürülüyor. Şehrin giriş ve çıkışlarında konuşlandırılan Mobil Mutfak Tırı ve stantlar vesilesiyle ikram edilen iftariyeliklerle sürücüler oruçlarını açıyorlar. İftar saatinde trafikte olan sürücülerin yararlandığı bu uygulama memnuniyetle karşılanıyor.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İlke Beyitler çocuklarda idrar yolu enfeksiyonlarının ihmal edilmemesi uyarısı yaparak, "İleride büyük sorunlara yol açabilir" dedi. Beyitler ayrıca, kız çocuklarında yüzde 3 oranında görülen idrar yolu enfeksiyonlarının erkek çocuklarında yüzde 1 oranında görüldüğünü belirtti.
Bugün, 2 Mart 1918’de Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz!
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107'nci yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Çaykur Rizespor’un bugün oynayacağı Corendon Alanyaspor karşılaşmasında, teknik direktör İlhan Palut 4 sarı kart cezası nedeniyle kulübede yer alamayacak.
