Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e gitme projemiz vardı, iptal, gitmeyeceğiz
25.10.2023 - 17:15Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İyi niyetimiz vardı ama iyi niyetimizi suiistimal etti. İsrail'e gitme projemiz vardı, iptal, gitmeyeceğiz." dedi.
- 1
- 0
- 3302
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İyi niyetimiz vardı ama iyi niyetimizi suiistimal etti. İsrail'e gitme projemiz vardı, iptal, gitmeyeceğiz." dedi.
Amasya’da otomobilin içine giren eşek arısı kazaya yol açtı, 3 kişi ölümden döndü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin sivillere yönelik hukuk ve sınır tanımaz saldırıları karşısında maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav veremiyor." ifadesini kullandı.
bluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi doktorları, İsrail bombardımanında ölen annenin karnındaki bebeği kurtardı.
DSÖ'den yapılan açıklamada, Refah Sınır Kapısı üzerinden giriş yapan tırlardaki, Gazze'ye ulaştırılması için teslim edilen tıbbi yardımların, güvenlik garantisinin olmaması nedeniyle Gazze'nin kuzeyindeki hastanelere ulaştırılamadığı bildirildi.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde, '2. Fındıklı Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği'nin 1. etabı yapıldı.
Giresun'un Eynesil ilçesi Adaköyü köyünde yol yapım çalışmaları yürüten Giresun İl Özel İdaresi personelleri, yaban köpeklerinin peşine düştüğü ve yaraladığı bir karacayı kurtardı.
Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün yeni yerleşkesinde afet farkındalık eğitimleri aralıksız sürüyor.
Giresun'un Eynesil ilçesinde 87 yaşındaki yaşlı adam arı sokması sonucu hayatını kaybetti.
Kastamonu'nun Daday ilçesinde arazöz ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.
Trabzon'daki üniversitelerde eğitim gören Filistinli öğrenciler, İsrail'in ülkelerine yönelik saldırılarını kınadı.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ırmakta balık tutarken gözden kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Pazarspor, TFF 3. Lig'in 7. haftasında sahasında karşılaştığı Bulvarspor’u 3-0 mağlup etti.
Türkiye’de genellikle Karadeniz bölgesinde her yıl meydana gelen sel felaketleri, can ve mal kaybına yol açabilen ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu nedenle, sel afetlerine karşı alınabilecek önlemler büyük bir önem taşımaktadır.
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Yol kenarında hareketsiz halde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz kızın, boğazına kaçan jelibon yüzünden öldüğü tahmin ediliyor.
Bolu'da otomobil ile çarpışan, Artvin'in Hopa ilçesinde esnaflık yapan ve aslen Ardeşenli olduğu öğrenilen motosikletin sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti.
Giresun’un Keşap ilçesinde kaçarak denize giren ayı denizin ortasında bitkin haldeyken balıkçılar tarafından kurtarılarak kıyıya çıkartıldı.
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde beton mikserinin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 1524'ü çocuk, 3 bin 785 kişi hayatını kaybetti.
