Yılan tarafından ısırılan hastanın son durumu belli oldu
10.07.2023 - 15:04Artvin’de bir kadın, bahçede asma yaprağı toplarken yılan tarafından ısırıldı.
- 0
- 0
- 2043
Artvin’de bir kadın, bahçede asma yaprağı toplarken yılan tarafından ısırıldı.
Yurt dışında alınan telefonları kullanan vatandaşlar dünden beri şebeke konusunda sorun yaşıyor.
10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren alkol ve sigarada ÖTV zammı fiyatlara yansımaya başlayacak. Yeni gelen vergi zamlarıyla birlikte sigara ve alkol fiyatlarında ciddi artış bekleniyor. İşte detaylar...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimini açıkladı.
Giresun’da yürütülen kene mücadelesi çalışmaları konusunda kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürü ekipleri tarafından 70 bin 312 büyükbaş hayvan keneye karşı ilaçlama yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Emekli maaşları) Refah payı ile zam oranını yüzde 25’e çıkarıyoruz. Enflasyonun üzerinde artışlarla emeklilerimizi enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz." dedi.
KALKANDERE BELEDİYESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün yakıt tankeri ile Arap turistleri taşıyan minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Giresun Belediyesi şehrin tarihi ve kültürel varlıklarını gün yüzüne çıkararak turizme kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına ilişkin, "İyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve ilgili bakanlarımız çalışmalarına başladı." dedi.
Gazeteci Aytekin Kalender, Rize’de yaklaşık 5 yıl görev yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde Gaziantep'e atanan Vali Kemal Çeber hakkında ‘Rize’den Vali Kemal Çeber Geçti’ başlıklı yazı yazdı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, Rize-Artvin Havalimanı’ndaki sefer sayısının eksikliğini belirterek, potansiyel olduğu halde sefer olmadığını söyledi.
Rize merkeze bağlı Salarha Belediyesi, bölgede doğal gaz çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.
Artvin’de dar yolda yol verme kavgası sırasında tabanca ile vurulan bir kişi hayatını kaybetti.
Memurlar yüzde 17,55'lik zamma ek olarak seyyanen 8 bin 77 lira zam alacak. En düşük memur maaşı 22 bin 17 lira olacak.
15 yaşındaki Ayşegül isimli çocuk teyzesinin oğlu ile zorla evlendirildiğini öne sürerek sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu.
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Erzurum‘un Yakutiye ilçesinde, babasının kullandığı forkliftten dökülen paletlerin altında kalan 14 yaşındaki Ahmet Ataş hayatını kaybetti. Kilolarca ağırlığın altında kalan Ahmet’i çıkarmak için çevredekiler yardıma gitti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Gaziantep'te sağlık ürünleri üretiminin yapıldığı fabrikada çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangının çıktığı fabrika dron ile havadan görüntülenirken dumandan etkilenen 10 kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Fikret Atalar, Trabzon’un Çağlayan mahallesinde dün meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan buhar kazanı patlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
