ÇAYKUR Genel Müdürü Alim: Kuru Çay Satış Ağımızı Genişletiyoruz
02.11.2021 - 14:42ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, ürettikleri çayları yurt içi ve dışında tüketiciye sunarak kuru çay satış ağını genişlettiklerini belirtti.
- 0
- 0
- 845
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, ürettikleri çayları yurt içi ve dışında tüketiciye sunarak kuru çay satış ağını genişlettiklerini belirtti.
Rizeli Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz vefatının 1. yıldönümünde anılıyor.
Üretilmesinin üzerinden 60 yıl geçen "Türkiye'nin ilk yerli otomobili" Devrim, Eskişehir'de Mart 2018'den bu yana sergilendiği özel müzede yaklaşık 400 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, Rize'de yapımı devam eden afet konutlarında incelemelerde bulundu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TSYD Trabzon Dergisi’ne konuştu, Rize ve Trabzon kardeşliğine vurgu yaptı.
Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 2021 yılı çay alım kampanyasında 860 bin 400 ton yaş çay aldıklarını ve 164 bin ton kuru çay ürettiklerini bildirdi.
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) tarafından, Rize’nin Ardeşen ve Fındıklı ilçeleri arasında yer alan Işıklı bölgesinin sahil hattında aydınlatma ve yenileme çalışmalarını tamamlandı.
Eski kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın suikast sonucu ölümünün üzerinden 22 yıl geçti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bugün itibarıyla sosyal yardım başvurularını e-Devlet kapısı üzerinden almaya başladıklarını bildirdi.
Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş, yerli Kovid-19 aşısı TURKOVAC'ın hatırlatma dozu çalışmasında 7 bin 400 gönüllünün yer alacağını bildirdi.
Meclis Genel Kurulunda, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin ikinci bölümünde yer alan maddeler kabul edildi.
Karabük'ün Eflani ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ev kullanılmaz hale geldi
Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucusu Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında, 784'er yıldan 2 bin 608'er yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan yeni iddianame ağır ceza mahkemesince kabul edildi.
İçişleri Bakanlığı, ad ve soyadı değişikliğine ilişkin başvuruların, e-Devlet üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, tarihi eser dolandırıcılığı operasyonlarında ele geçirilen sikke, süs eşyası, lahit ve heykel gibi sahte materyallerden oluşan sergi açarak vatandaşları uyaracak.
7 yıl Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Üroloji Bilim Dalında görev yapan Doç. Dr. Hüseyin Eren, görevinden istifa ederek kendi kliniğini Rize’de açtı. Eren, özel klinik açmayı tercih etmesindeki nedenin hem kendisini istediği seviyede tutabilmek, hem de hastalarıma daha çok zaman ayırarak olduğunu söyledi.
ORDU'da sokak ortasında çıkan kavgada karşılıklı tabancalarını ateşleyen 2 kişi, birbirlerini yaraladı.
Gürcistan'da düzenlenen Gürcistan-Türkiye-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı sonrasında üçlü iş birliğinin bölgenin güvenlik, barış ve istikrarı açısından önem taşıdığı vurgulandı.
İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, taksilerde kısa mesafe ve trafik yoğunluğu gibi nedenlerle yolcu alınmamasının tespitinde güvenlik birimleri yolcu mağduriyetini giderecek. Yolcu almamakta ısrar eden taksi şoförlerine yasal işlem yapılacak.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin gazeteciler Rize Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytekin Kalender, Anadolu Ajansı Rize Temsilcisi Muhittin Sandıkçı ve Taka Gazetesi Rize Temsilcisi Alihan Telatar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Başkan Metin, kentsel dönüşüm, sosyal tesisler ve sosyal belediyecilikle ilgili açıklamalarda bulundu.
