Milli futbolcu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti
11.01.2022 - 17:55Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık, Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 819
Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık, Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 berabera kaldıkları Beşiktaş maçının ardından, "Oyuncularımı mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ama kendimi de tebrik edemiyorum. Sonuçta bu oyunu oynatan benim. 1 puan almış olsak da oynadığımız oyunun karşılığı 1 puan değil." dedi.
Çaykur Rizespor iki kez geriye düştüğü maçta Pohjanpalo'nun golleriyle Beşiktaş karşısında 1 puan almayı başardı.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısını Beşiktaş karşısında açıyor. 20'nci haftada sahasında Kara Kartalları ağırlayacak olan Atmacalar, güçlü rakibinden puan almaya çalışacak.
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında 9 Ocak Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un İsveçli oyuncusu Sebastian Holmen, takım olarak kendilerini iyi hissettiklerini belirterek, "Olumlu havanın sahaya yansıyacağını ve iyi bir sonuçla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum." dedi.
ARTVİN KEMALPAŞA İLÇESİ İLKOKUL VE ORTAOKUL YAPIM İNŞAATI - ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR FEN LİSESİ- RİZE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, “Ara transferde ağırlığımızı daha çok yerli futbolcular üzerine vermeliyiz. Yabancı transferler konusu biraz daha takım içerisindeki arkadaşlarımızın gidişatına göre belli olacak” dedi.
Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğünden
Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Türk hakemliğinde yeni yılla birlikte yeni bir dönemin başladığını söyledi.
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, sezonun ilk yarısının değerlendirmesini yaparak lig arasında ciddi görüşmeler yapacaklarının altını çizdi ve yıldız oyuncu Bolasie hakkında "Şu performansla Bolasie'yi bu takımda tutmam" dedi.
ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMLERİNDEN İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE SAĞLIK TETKİKLERİ HİZMET ALIMI - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2022 YILI ARTVİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI 6 ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDEN (OSGB) KISMİ ZAMANLI İŞ YERİ HEKİMİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-26.BÖLGE ARTVİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Yine bir iç saha maçı, yine galibiyet. Bizim için sevindirici, en azından sahamızdaki güçlü oyunumuzu sürdürüyoruz” dedi.
Sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor, evinde peş peşe 5. kez galibiyete ulaştı.
Türkiye Erkekler Hentbol 2. Ligi E grubunda Amasya 1957 Suluova Hentbol Spor Kulübü ile Rize Belediyesi Hentbol Spor Kulübü karşılaştı.
Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.
