Samsun'da karla kaplanan Kızlan Yaylası dronla görüntülendi
10.04.2025 - 16:42Samsun'un Alaçam ilçesinde 1020 rakımda bulunan ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Kızlan Yaylası, iki gün önce etkili olan kar yağışı sonrası beyaza büründü.
- 0
- 0
- 1295
Samsun'un Alaçam ilçesinde 1020 rakımda bulunan ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Kızlan Yaylası, iki gün önce etkili olan kar yağışı sonrası beyaza büründü.
Rize’de uzun yıllardır esnaflık yapan 55 yaşındaki Can Vanlıoğlu, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Mardin'de seyir halindeyken alev alan tır yandı.
Uzun yıllardır Rize Öğretmenevi'nde görev yapan, Dereüstü Mahallesi sakinlerinden İbrahim Reis Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.
TRABZON’da yaşayan Mukadder Korkmaz, kaybolan 2 yaşındaki ‘Badem’ adlı kedisini, sokakta astığı afişlerle bulmaya çalışıyor.
Ordu Valisi Muammer Erol, Aybastı ilçesinde 2019'daki heyelan nedeniyle boşaltılan evlerin yerine inşa edilen afet konutlarını inceledi.
Kastamonu'da yanan evde bir ceset bulundu.
Gümüşhane'de öğle saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.
Samsun'un Alaçam, Salıpazarı ve Ladik ilçelerinde sis ve kar yağışı etkili oluyor.
Samsun'da, Sultan Günaydın (59), tartıştığı öğretmen kızı Tuba Bahar Günaydın'ın (34) boğazını sıkıp boynunu kırarak öldürdü.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Hedefimiz haziran ayı başına kadar Karabük'ün sokaklarında sahipsiz hayvan bırakmamak." dedi.
Samsun'da resmi nikahı olmayan 15 Roman çifte toplu nikah ve düğün merasimi yapıldı. Düğüne iki yaşındaki bebekleri ile katılan çift ise ilgi odağı oldu.
Hatay’da kadın sürücüsünün fren yerine gaza basması üzerine su kanalına uçan araçtaki 2 kişi yaralandı.
Trabzon'un Araklı ilçesi Karatepe mahallesinde yaşanan heyelan korkuttu.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde tavuk dönerden zehirlenen 648 kişiden Kayhan Dölcel, yeniden fenalaşarak hastanede tedavi altına alındı.
Trabzon'un Of ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
Trabzon'da, yokuştan kayan beton mikseri inşaat alanı ile yol arasında asılı kaldı.
Konya’da 5 çocuğu ve 55 torunu bulunan 103 yaşındaki Hasan Yaşar hayatını kaybetti.
Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasıyla gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) şerbetli tatlı ve börek ihalelerini verdiği Muş ve Hakkari'deki firmalar gündem oldu.
Sinop’un Durağan ilçesinde bir evde çıkan yangın söndürüldü.
