Rize'de balıkçılar 'Vira bismillah' diyerek denize açıldı
01.09.2024 - 12:29Denizlerde av yasağının sona ermesi dolayısıyla Rize'de tören düzenlendi.
- 0
- 1
- 899
Denizlerde av yasağının sona ermesi dolayısıyla Rize'de tören düzenlendi.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde polis ekipleri, ilçe genelinde 3 ayrı hırsızlık olayına karışan 5 kişiyi titiz bir çalışma sonrasında tespit ederek gözaltına aldı. Çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karaman’da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Trabzon'un Araklı ilçesi Hacovid Yaylasında 20 Ağustos akşamı 3 akrabasını bıçaklayarak öldüren ve ardından da evlerini içindekiler ile ateşe veren şahsın mahkemede verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boş bir araziye götürdüğü babasını silahlı vurarak öldüren genç polise teslim oldu.
Diyarbakır'da kaybolan 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin muhtar olan amcası gözaltına alındı.
Tokat'tın Zile ilçesinde 4 çocuk ellerinde Türk bayrakları ile şehit türküsünü söyleyerek yürüyüş yaptı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde yalnız yaşayan, 68 yaşındaki Davut Kaya evinde ölü bulundu.
Samsun'un Terme ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.
İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü veya yaralandı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımına devam edilen terminalin mevcut terminalden yüzde 65 daha büyük olacağını söyledi.
Karadeniz sahil yolu Rize Fener mahallesi geçişinde bir araç yoldan çıkarak takla attı. Takla atan araçtan iki kişinin kaçarak uzaklaştığı görüldü.
Rize merkez Boğaz mahallesi Karadeniz sahil yolunda maddi hasarlı kaza meydana geldi.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde mor patlıcan incirinin hasadına başlandı.
Samsun'un Havza ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın, hasara neden oldu.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde aracın çarpması sonrası yaralanan karaca tedavi altına alındı.
Çorum'da bir maymunun dizinden ısırması sonucu yaralanan genç kız, hastaneye kaldırıldı.
Sinop'ta poşetteki çöpleri sokağa saçan kişiye cezai işlem uygulandı.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde dereye 5 bin kırmızı benekli alabalık yavrusu salındı.
