İzmir'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden asker, Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı
26.02.2024 - 16:18İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden er Anıl Şahin'in cenazesi, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
- 0
- 0
- 5022
İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden er Anıl Şahin'in cenazesi, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Rize'de son dönemde popülasyonu artan zararlı tür 'kahverengi kokarca' ile mücadele çalışmalarını değerlendirmek üzere, muhtarların katılımıyla toplantı yapıldı.
Aksa Çoruh Elektrik'in modern ve yenilikçi mimarisiyle dikkati çeken yeni müşteri hizmet merkezi, Rize ili Merkez Portakallık Mahallesi'nde açıldı.
Adana’da bir kişi, evdeki televizyonu satmak isteyen ağabeyini bıçaklayarak öldürdü.
Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla "Yeşil adımlar, temiz gelecek" sloganıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu koşuldu.
Samsun'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Ordu'nun Ünye ilçesinde kamyonetin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şüpheli tutuklandı.
Çorum'da haber alınamayan kişi, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Rize'nin Hemşin ilçesindeki en kalabalık mahalle belli oldu.
Devlet Tiyatroları'nın (DT) turne programı kapsamında Ankara DT, 'Son Gece Mahallesi' adlı oyunu Rize'de izleyicilerin beğenisine sunacak.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Rize'nin Derepazarı ilçesindeki en kalabalık mahalle belli oldu.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Berat Kandili gecesinde en güzel yapılması gereken işlerden birinin de dua etmek olduğunu belirterek, "Hep birlikte mazlumlar için dua edelim." dedi.
Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinin ardından Ankara’ya taşınan dede ile 2 yaşındaki torunu, sobadan sıza gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, imanlı, amelli, ibadetli nesillerin çok önemli olduğunu belirterek, “Gençlerimizi, çocuklarımızı ibadetlerini yapan nesiller olarak yetiştirdiğiniz zaman toplum olarak daha huzurlu ve daha mutlu olacağız” dedi.
Samsun’un Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar’ın bulunduğu aracın camı kırıldı, seçim pankartı kurşunlandı. Togar, “Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki en kalabalık mahalle belli oldu.
Yalova'da bir süredir haber alınamayan 83 yaşındaki kişi, evinde ölü bulundu.
