Emir Ali İçin Balonlar ve Uçurtmalar Gökyüzüne Yükselecek
11.07.2025 - 15:29Lösemi savaşçısı küçük Emir Ali için Rize Kordon’da anlamlı etkinlik düzenleniyor.
- 1
- 0
- 1968
Lösemi savaşçısı küçük Emir Ali için Rize Kordon’da anlamlı etkinlik düzenleniyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek vefa ve minnet duygusunu bir kez daha ortaya koydu.
Elazığ Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, 15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Sınavdan bir gün önce annesine "Tam puan alacağım" diyen Zümra, dediğini gerçekleştirdi. Başarısını stres yapmadan, eksiklerine odaklanarak çalışmasına bağladı.
Samsun’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında "Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası" programı düzenlendi.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Rize-Artvin Havalimanı'ndaki seferlerin artırılması için talepte bulundu.
Çorum Belediyesi, kent merkezindeki tarihi dokuyu gün yüzüne çıkarmaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Antalya'da sıcaktan bunalan çocuklar tehlikeye rağmen parklarda bulunan süs havuzlarında serinlemeye çalıştı.
Türkiye Yüzyılı Kalkınma Hedefleri doğrultusunda Karadeniz’in ilk ve tek yat limanı Sinop’ta kuruluyor.
Son günlerde etkisini arttıran kavurucu sıcaklar, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen 12 Mehmetçikle ilgili açıklamada bulundu.
Batı Karadeniz'in 2 bin 600 metre ile en yüksek dağlarından olan Ilgaz'da, bahar yeni yaşanmaya başlandı.
Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yola inen yavru ayı, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Erzincan’da çiftçiler kavurucu sıcaklarda dondurucu kış ayları için hazırlık yapmaya başladı.
Karadeniz’in stratejik kenti Samsun, yeni Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımıyla sanayi, istihdam ve ihracatta bölgenin lokomotifi olmaya hazırlanıyor.
Samsun’da, orman yangınlarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirlerin ele alındığı Orman Yangınlarını Önleme Komisyonu Toplantısı, Vali Orhan Tavlı’nın başkanlığında yapıldı. Toplantıda, son günlerde artan sıcaklıkların risk oluşturduğu uyarısı yapılarak, ormanları korumak için tüm vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğü vurgulandı.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Ziyanlar Mahallesi ile Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Eşmetaş köyü arasında dün başlayan orman yangını için helikoperlerin su alabilmesi için bölge halkından özel bir şahsa ait havuza su takviyesi yapılması istendi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu’nun en işlek arterlerinden İstiklal Caddesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Alemdar, tamamlandığında caddenin ilçenin ulaşımına ve turizmine büyük katkı sunacağını söyledi.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde yasaklı madde kullandıktan sonra polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve 4 polis aracına zarar veren şüpheli G.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin susuzluk nedeniyle tarım yapılamayan ve yoğun göç veren Korkuteli’nin Beğiş Mahallesi’nde hayata geçirdiği "Beğiş Susuzu Sulama Projesi" ile bölge halkı tarımsal üretime yeniden başladı. Tarlaları suyla buluşan köylüler, kuru tarımdan sebze, meyve ve aromatik bitki üretimine yöneldi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 2. sürgün yaş çay alım kampanyasının yarın itibari ile başlayacağını duyurdu.
