Gümüşhane'de üniversite öğrencilerince hazırlanan haritalar sergilendi
21.03.2025 - 16:26Gümüşhane Üniversitesi'nde 21 Mart Dünya Haritacılar Günü dolayısıyla sergi düzenlendi.
- 0
- 0
- 869
Gümüşhane Üniversitesi'nde 21 Mart Dünya Haritacılar Günü dolayısıyla sergi düzenlendi.
Rize'de, emniyet ekipleri tarafından umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimler düzenlendi.
22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla konuşan Anahtar Parti İl Başkanı Av. Remzi Kutanoğlu, Türkiye’nin su kaynakları açısından kritik bir eşiğe geldiğini vurgulayarak, su krizinin artık yalnızca çevresel bir mesele değil, aynı zamanda milli güvenlik sorunu haline geldiğini ifade etti.
Tüketici güven endeksi martta aylık bazda yüzde 4,6 artışla 85,9 oldu.
"Kurtlar Vadisi", "Ekmek Teknesi" ve "Deli Yürek"in arasında olduğu unutulmaz dizilere imza atan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav, 69 yaşında İstanbul'da vefat etti.
Ege Denizi'nde saat 06.47'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), gecelik vadede borç verme faiz oranını yüzde 46’ya yükseltti.
RİZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), "Masal Şatosu" müzikalini yeniden minik sanatseverlerle buluşturdu.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt'ta kar nedeniyle 977 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Ordu'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik organize edildi.
Samsun'da düzenlenen operasyonda 2 ton etil alkol ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, bugün Yeşilaya her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu, alkolle başlayan mücadelenin 5 bağımlılık alanında devam ettiğini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 17 milyon IP adresini her gün düzenli olarak denetlediklerini belirterek, "Her gün, 400'ün üzerinde büyük saldırıyı engelliyoruz sizin hiç haberiniz olmadan." dedi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Rize İrtibat Ofisi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Rize Belediyesi tarafından şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Alipaşa Mahallesi'nde başlatılan yeni otobüs terminali projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt'ta kar nedeniyle 977 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Giresun'da rahatsızlanan kişi, kar dolayısıyla kapanan köy yolunun ulaşıma açılmasının ardından hastaneye sevk edildi.
Rize merkez Paşakuyu mahallesi dağdbi yolu İlahiyat Camii karşısında yapılan hafriyat çalışması sonrası oluşan yığın, yukarıdaki tel örgülere dayanarak büyük bir risk oluşturuyor.
Amasya’da mart ayında etkili olan kar yağışı nedeniyle 47 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolların açılması için çalışma başlattı.
