Direksiyon başında kalp krizi geçirdi
14.03.2025 - 17:11Zonguldak’ta işe giderken otomobilinin direksiyonunda kalp krizi geçiren banka çalışanı Cem Alkan, hastanede tedaviye alındı.
- 0
- 0
- 1012
Zonguldak’ta işe giderken otomobilinin direksiyonunda kalp krizi geçiren banka çalışanı Cem Alkan, hastanede tedaviye alındı.
Biruni Üniversitesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Metin Süleymanzade, vücutta uçuklara neden olan "herpes simpleks" virüsünün gözde ciddi enfeksiyonlara yol açarak görme kaybına neden olabileceğini bildirdi.
Samsun’un Atakum ilçesinde sokak ortasında sözlü tacize uğrayıp darbedilen Damla Korkmaz, 8 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Korkmaz, “Umarım öyle bir ceza alır ki bir daha kadına dokunmayı aklından bile geçiremez. Beni düşünemeyeceğim kadar kötü yaptı. 3 ay sıvı ile besleneceğim” dedi.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde kar sularının erimesiyle birlikte heyelan meydana geldi. Heyelan sebebiyle 4 köyün yolu ulaşıma kapanırken, menfezden yapılan geçici köprü de yıkıldı.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde aracının motor kısmına bu kez kedi değil, horoz girdi. Motorda sıkışan horoz, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
BARTIN'nın Hasankadı beldesinde meydana gelen heyelanda mahallede yolda çökme oldu.
Atakum ilçesi Atakent Mahallesi Ali Gaffar Okan ile İsmet İnönü bulvarlarının kesişiminde meydana geldi.
Bolu Grand Kartal Otel’de çıkan yangında eşi Kübra ve 9 yaşındaki kızı Alya’yı kaybeden Hilmi Altın, sosyal medya hesabından "Böyle gittik, dönemedik" paylaşımı yaparak sorumluların cezalandırılmasını ve adaletin sağlanmasını istedi.
Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri yıkıldı.
Tokat'ın Zile ilçesinde ikamette çıkan yangında hasar meydana geldi.
Bolu’da D-100 karayolunda ters şeritten ilerleyen 89 yaşındaki sürücü idaresindeki otomobili, bölgeden geçen trafik polisi ekipleri durdurarak facianın önüne geçti.
Ünye Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri göreve başladı.
Sinop'ta heyelan sonucu kapanan köy yolu ulaşıma açıldı.
Antalya'da kısa süre önce evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni, 26 yaşındaki hemşire eşini çok sayıda satır darbesi ile öldürdü. Kendisine de zarar veren tıp teknisyeni hastaneye kaldırıldı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir evin bacasında çıkan yangında maddi hasar oluştu.
Emekli bayram ikramiyesinin 4 bin liraya yükseltilmesi ile doğum yardımına ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.
Samsun’un Canik ilçesinde uzaklaştırma kararı bulunan eşi E.D.’yi evine gidip döven Eyüp D. (39), tutuklandı. Şüpheli adliyeye sevki sırasında gazetecilere, “Çekin, karımı öldürmedim ama öldüreceğim yakında” dedi.
Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen heyelanda 2 katlı ev, yapı bütünlüğü bozulmadan yaklaşık 50 metre sürüklendi.
Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tayar, orucun organların pasını sildiğini ve karaciğerin bu dönemde adeta bayram ettiğini kaydetti.
Türkiye'de eşi benzeri olmayan bin 800 metre uzunluğundaki Canik Şelalesi'ne giden yürüyüş yolu heyelandan zarar gördü.
