Trabzon'a kruvaziyer turlarıyla 3 ayda 4 bin turist geldi
24.10.2022 - 18:11TRABZON'da, 5 yıl aradan sonra yaz döneminde yeniden başlayan kruvaziyei turları ile 3 ayda, 4 bine yakın turist kente geldi.
- 0
- 0
- 550
TRABZON'da, 5 yıl aradan sonra yaz döneminde yeniden başlayan kruvaziyei turları ile 3 ayda, 4 bine yakın turist kente geldi.
SAMSUN'da kontrolden çıkıp ağaca çarpan otomobilde sürücü Enes Yıldız (21) hayatını kaybetti, 2 aylık eşi Gülendam Korkmaz Yıldız (21) ile arkadaşı Yalçın Tunç (21) yaralandı.
SAMSUN'da kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin, diğer otomobille çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
TRABZON’un Maçka ilçesinde fidan dikimi için çıktıkları yayla yolunda, uçuruma yuvarlanan kamyonette hayatını kaybeden orman işçisi Metin Yolcu (57), İlçe Orman İşletme Şefliğinde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi.
GÜMÜŞHANE'nin Şiran ilçesinde 3,5 kilometre boyunca yatağında ağaç ve otların büyüdüğü, taş ve çakılların biriktiği Şiran Deresi, olası lokal ve şiddetli sağanak sonrası taşkın riski ile karşı karşıya.
DÜZCE’nin Gümüşova ilçesinde kahvede oyun sırasında çıkan kavgada Nevzat Karadeniz tabancasını ateşleyerek İrfan Bıçakçı’yı vurdu.
SAMSUN’da kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybedip düşen ve sürüklenerek bariyere çarpan Alaattin Yılmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suçiçmez, Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden ocağında 41 kişinin yaşamını yitirdiği grizu patlamasına ilişkin, “Barolar Birliği olarak, soruşturma ve yargılama aşamasında her alanda yer alacağız.
RİZE’de etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen heyelanlarda, 31 köy yolu ulaşıma kapandı, 1 cip toprak altında kaldı.
SAMSUN'da, arkadaş grubu arasında çıkan kavgada S.A.'yı bıçakla yaralayan şüpheli, bıçağı yer altı çöp konteynerine atıp kaçtı.
SAMSUN'da ağaca çarpıp takla atan otomobilde bulunan Gökhan Aktürk (35) ve eşi Sinem Aktürk (32) hayatını kaybetti.
ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesindeki maden ocağında 2013 yılındaki grizu patlamasında 8 işçinin öldüğü kazada, kurum yöneticilerinin yargılanmasının önü, Anayasa Mahkemesi kararıyla açıldı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, 30 kuruş olan yaş çay destekleme bedelinin en az 1 TL'ye yükseltilmesi gerektiğini ifade etti.
ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında çalışan işçiler, Amasra'daki grizu patlamasında hayatını kaybeden 41 maden işçisi için dua etti.
BARTIN'da dere yatağına devrilen otomobilde sıkışan üniversite öğrencisi Enes Baloğlu (20), hayatını kaybetti.
SAMSUN'un Terme ilçesinde kontrolden çıkıp, ağaca çarpan taksinin sürücüsü İdris Gündoğdu (45) hayatını kaybetti, eşi Ayşe Tomakin Gündoğdu (43) yaralandı.
BARTIN’ın Amasra ilçesinde 41 madencinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye örnekleme yapılması için madencilerin kullandığı ekipmanlar getirildi.
AMASYA’da yolun karşısına geçmeye çalışan küçükbaş sürüsüne 2 otomobil çarptı.
Rize'nin Pazar ilçesinde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
SAMSUN'da K.S., kasten yaralamadan gözaltındaki akrabası A.S.'ye adliyede börek içerisinde uyuşturucu getirdi.
