Cumhurbaşkanlığı 6’ncı Ulusal Yat Yarışları’nın ödülleri sahiplerini buluyor
19.05.2025 - 21:56Cumhurbaşkanlığı 6’ncı Ulusal Yat Yarışları’nın ödülleri Samsun’da sahiplerini buluyor.
- 0
- 0
- 3486
Cumhurbaşkanlığı 6’ncı Ulusal Yat Yarışları’nın ödülleri Samsun’da sahiplerini buluyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi için suç duyurusunda bulunan Ozan Özcan, İHA'ya konuştu.
Rize'de yaşayan emekli öğretmen Süleyman Sinal, 38 yıldır denize açıldığı kayığı satmak istemeyince yaşadığı sitenin girişindeki duvarın üzerine özel düzenekle yerleştirdi.
Rize’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ta denize girerek sezonu açan Rizeli yüzücüler, bu yıl da Karadeniz’in serin sularıyla buluştu.
Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 6-3 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, "Bulduğumuz goller maçı koparmamızı sağladı ve diğer maçlardan gelen sonuçlar da bir şekilde bu negatif yarışı bizim adımıza pozitif bir şekilde sonuçlandırdı." dedi.
Bayburt Üniversitesinde 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreni sırasında öğrenciler ve akademisyenler Filistin'e destek verdi.
Rize'de, tarihi gelinliklerden oluşan defile yapıldı.
Samsun’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Samsun Çocuk Maratonu ve Festivali’ düzenlendi.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, dünya tıp literatürüne geçecek nitelikte önemli bir başarıya imza attı. Hastanede görevli gastroenteroloji uzmanları, bugüne kadar tıpta birlikte görülmemiş üçlü hastalık kombinasyonunu tanımlayarak literatüre "Karadeniz Sendromu" adıyla kazandırdı.
Altının ons fiyatı, ABD-Çin ticaret geriliminin azalmasıyla zayıflayan güvenli liman talebi ve yükselen dolar endeksinin etkisiyle gerileyerek 3 bin 200 dolar seviyesine indi
Ordu'da, Avrupa Birliği (AB) desteğiyle kurulan bal paketleme tesisi bünyesindeki analiz laboratuvarında yaklaşık 7 yılda 40 binin üzerinde analiz yapıldı.
Türkiye'den ocak-nisan döneminde yapılan hamsi ihracatı 4 milyon 738 bin 385 dolara ulaştı.
Trabzon'un Araklı ilçesinde 8 ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle çökme sonucu yolu ulaşıma kapanan Yeşilce Mahallesi'nin halkı, ormandaki alternatif patikadan evlerine ulaşım sağlıyor.
Bandırma Vapuru’nun bire bir ölçülerde inşa edilen müzesi, her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Müze rehberi Zeynel Abidin Diktere, “Müzemizi yıllık ortalama 600 bin kişi ziyaret ediyor. 2024 yılında 400 bin kişi ziyaret etti. 19 Mayıs’ta ise 15 bin kişi ziyaret ediyor” dedi.
Erzurum’da "19 Mayıs Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürlüğünce Mecidiye Tabyalarında "Ecdada Vefa" programına düzenlendi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Terörsüz Türkiye ve bunun getireceği bir takım ekonomik açılımla Türkiye daha da güçlenecektir." dedi.
Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 161’inci yılı, Türkiye'nin dört bir yanından Çerkes derneklerinin katılımıyla Samsun’da düzenlenecek.
Son yılların yükselen trendi "İyi yaş alma" veya "Sağlıklı yaşlanma" konuları denilince akla sağlıklı beslenme ve egzersiz gelse de kaliteli uyku tam da bu ikilinin ortasında yer alıyor.
