MASAK'tan CHP Genel Başkanı Özel'in iddialarına yanıt
06.04.2025 - 22:18Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.
- 0
- 0
- 6191
Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.
Amasya'nın Taşova ilçesinde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Çorum'un Alaca ilçesinde, Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Festivali'nden dönen kişileri taşıyan tur şirketine ait otobüsün yoldan çıkarak, yol kenarındaki toprak zemine çarpması sonucu 24 kişi yaralandı.
Sinop'ta yürütülen leylek popülasyonunun izlenmesi projesi kapsamında geçen yıl yavruyken halka takılarak izlenen leylek, Güney Afrika'nın Limpopo vilayetinde fotoğraflandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin son bir içerisinde 942 köpeği sahiplendirdiği belirtildi.
Trabzon Yeşilay Danışmanlık Merkezinde (YEDAM) görevli Klinik Psikolog İrem Ulusoy, kadınların, bağımlılıkla mücadelede toplumsal baskılara daha fazla maruz kalabildiğini belirterek, "Bu durum da tedavi süreci ve iyileşmeye olan yaklaşımlarını etkileyebilir." dedi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in "Öğretmenler Odası Buluşmaları"nda ortaya çıkan fikirle Samsun'da farklı okullarda görevli 47 öğretmen "Maarif Orkestrası"nı kurdu.
Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 105. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ile 1,2 milyon öğretmen, eğitim ve öğretim yılının ikinci ara tatilinin ardından yarın dersbaşı yapacak.
Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde polen alerjisine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Bu mevsimde özellikle mevsimsel alerji dediğimiz polen alerjilerinde belirgin bir artış görüyoruz" dedi.
Rize, Artvin ve Erzurum illerinin kesişim noktasında yer alan Kaçkar Dağları Milli Parkı, 51.550 hektarlık devasa alanı ve eşsiz doğal zenginlikleriyle dikkat çekiyor. İçerisinde 7 köy ve 33 yaylayı barındıran Milli Park, yalnızca Türkiye'nin değil, dünyanın en özel doğal alanlarından biri olarak kabul ediliyor.
Rize sınırları içerisinde yer alan Doğu Karadeniz Ormanları, Türkiye’nin tek yarı tropikal yağmur ormanı olma özelliği taşıyor. Bu eşsiz doğa hazinesi, zengin bitki ve hayvan çeşitliliğiyle dikkat çekerken, endemik türleri ve nadir ekosistemleriyle de bilim dünyasının ilgisini çekiyor.
Kaçkarlar’a, yaylalara, ormanlara gelen her ziyaretçi için çevreye duyarlı olmak bir zorunluluk!
Türkiye'de 1 Eylül 2024 tarihinde av sezonunu açan balıkçılar, 15 Nisan'da sona erecek sezonu mutlu bir şekilde kapatmaya hazırlanıyor. Karadeniz'in önemli balıkçılık kentlerinden Sinop, verimli bir sezonun ardından sezonu tamamlamak üzere.
Erzincan'da müstakil evde yangın çıktı.
Akciğer kanserinde sigaranın verdiği zarara dikkat çeken Prof. Dr. Adnan Sayar, ''Türkiye'de ve dünyada günde 2 paketten fazla sigara içen her 7 kişiden biri akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybediyor. Ancak çok önemli bir nokta vardır ki; sigara bırakıldığında risk azalmaktadır, etkileri zamanla kaybolmaktadır'' dedi.
Artvin'in Şavşat ilçesinde çıkan yangında, lojman ve 4 evle birlikte yanarak kullanılamaz hale gelen tarihi camiden geriye duvarları ve minaresi kaldı. Yangında cami mihrabındaki Arapça 'Allah' ve 'Muhammed yazılarının da zarar görmediği görüldü.
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı ocak-mart döneminde 694 bin 628'e ulaşarak tüm zamanların ilk çeyrek rekorunu kırdı.
Gümüşhane Hacıemin 3 Tüneli-Trabzon istikameti heyelan nedeniyle iki yönde ulaşıma kapandı.
Rize Süper Amatör'de, 22. ve son haftada ligin ilk iki sırasında yer alan Fındıklı 1974 Spor ile Güneysuspor final niteliğindeki karşılaşmada kozlarını paylaşacak.
