Doğu Karadeniz'in 10 aylık somon ihracatı yüzde 19 arttı
14.11.2024 - 13:56Doğu Karadeniz'den 2024 Ocak-Ekim döneminde yapılan Türk somonu ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 artarak 158 milyon 432 bin 833 dolara ulaştı.
- 0
- 0
- 1655
Doğu Karadeniz'den 2024 Ocak-Ekim döneminde yapılan Türk somonu ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 artarak 158 milyon 432 bin 833 dolara ulaştı.
Giresun'da kahverengi kokarca zararlısına karşı mücadele çalışmaları devam ediyor.
Samsun'da 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz kan şekeri ölçümü yapıldı.
Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, bu yıl aldıkları 783 bin ton yaş çaydan 150 bin ton kuru çay ürettiklerini söyledi.
Terme Belediyesi, Sivaslılar Mahallesi'nde konteynerleri kaldırarak pilot olarak çöp saati uygulamasına geçti.
Rize'de yılın 10 aylık periyodunda 6 bin 818 kişi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla istihdam edildi.
Rize-Artvin Havalimanı, uçakların zorlu hava koşullarında güvenle iniş yapabilmesini sağlayacak önemli bir yeniliğe adım atıyor.
Rize'de 14 Kasım 2024 Perşembe günü neler olacak? 14 Kasım 2024 Perşembe hava durumu nasıl olacak? Rize’den bugün kaç tane uçak seferi var?
Rize'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.
Tokat'ın Pazar ilçesinde ekmeklik buğday ekimi yapıldı.
Rize'de ekim ayında yapılan konut satışı, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artış gösterdi.
Artvin'in en önemli turizm merkezlerinden Borçka Karagöl Tabiat Parkı, ziyaretçilerini yüzeyi buz tutmuş gölü ve sonbahar renklerinin hakim olduğu karla kaplı ormanlarıyla karşılıyor.
Rize'de 13 Kasım 2024 Çarşamba günü neler olacak? 13 Kasım 2024 Çarşamba hava durumu nasıl olacak? Rize’den bugün kaç tane uçak seferi var?
Rize Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Adem Tornacı, Rize’de mevcut sanayi sitesinin taşınması ve genişletilmesi için yeni bir proje çalışmasının başladığını duyurdu. Valilikte gerçekleştirilen istişare toplantısında, Çiftekavak’tan Pehlivantaşı’na kadar uzanacak bir "Sanayi Vadisi" oluşturulması kararı alındı.
Karabük'te Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında bölgesel tatbikat gerçekleştirildi.
SunExpress, 8 Kasım 2024 itibarıyla Rize-Artvin Havalimanı ile Antalya arasında karşılıklı uçak seferlerine başladı. Uçuşlar, yıl sonuna kadar Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleştirilecek.
Rize il genelinde su kesintileri, genellikle belediyelerin gerçekleştirdiği hat yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle yaşanıyor. Yetkililer, vatandaşları önceden bilgilendirerek su kesintilerinin olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor.
Antalya İl Sağlık Müdürü Özkan, geçirilen viral enfeksiyonların çocuklarda diyabete eğilimi artırdığını belirterek, tanısı konulmayan diyabetin hastada komaya kadar giden süreçle karşılaştıklarını söyledi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bolu merkezli meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin simüle edildiği tatbikatı 7 ilde eş zamanlı düzenliyor.
Artvin'de, diyabetle mücadeleye destek vermek, farkındalığı artırmak ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak amacıyla yürüyüş düzenlendi.
