Bolu'da asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı yapıldı
02.08.2024 - 16:05Bolu Valiliği'nde asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 4087
Bolu Valiliği'nde asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi kapsamında farkların 7 Ağustos'ta hesaplara yatırılacağını duyurdu.
Temmuzda ihracat 2023'ün aynı ayına göre, yüzde 13,8 artışla 22 milyar 512 milyon dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek temmuz ihracatı olarak kayıtlara geçti. Yıllıklandırılmış ihracat da temmuzda 261,5 milyar dolarla yine rekor kırdı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) belirlediği 2024-2025 sezonu kabuklu fındık alım fiyatının revize edilmesini isteyeceklerini belirterek, "Maalesef bu fiyat bir kentin beline kazmayı vurmaktır, belini bükmektir." dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Abdülhamid Han sondaj gemisinin Karadeniz'deki yeni görev yerine uğurlandığını bildirdi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu ile anlaşma sağladıklarını ifade etti.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde orta ölçekli sanayi sitesinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.
Giresun'un Espiye ilçesinde, 7. Espiye Pide ve Kültür Sanat Festivali konser ve çeşitli etkinliklerle başladı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, sezona iyi bir şekilde başlamak istediklerini kaydetti. Palut, İngiliz futbolcu Jonjo Shelvey hakkında da açıklamalarda bulundu.
Trabzon'da 47 yıldır çaldığı kemençeyle ünlenen Sebahattin Yanık, yurt içi ve dışında organizasyonlarda rağbet görüyor.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 2 yeni film vizyona girdi.
Rize'nin önemli turizm merkezleri olan Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçeleriyle Ayder ve Çat bölgesinde Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından fiyat etiketi denetimi yapıldı.
Rize Belediyesi, son 5 yılda 6 bin 658 sokak köpeğine kuduz aşısı yapıldığını ve kısırlaştırıldığını belirtti.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) yarından itibaren serbest satın almaya geçilerek, kontenjanın kaldırılacağını duyurdu.
Artvin İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı 3. dönem toplantısı, Vali Cengiz Ünsal başkanlığında gerçekleştirildi.
Rize’nin Pazar ilçesine kaymakam olarak atanan Hamza İnam göreve başladı.
Çorum'un Osmancık ilçesinde çıkan ve bir evin de zarar gördüğü orman yangını söndürüldü.
Vali Mustafa Yavuz, Safranbolu ilçesinde yapılan Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi projesinin son aşamasına gelindiğini bildirdi.
Çorum’un Osmancık ilçesinde çıkan yangında yaklaşık iki dekar ormanlık alan ile bir ev zarar gördü.
Çarşamba Kaymakamlığına atanan Mehmet Kamil Sağlam, göreve başladı.
