Dere yatağına devrilen kamyonun sürücüsü öldü
23.04.2025 - 22:14Zonguldak'ın Devrek ilçesinde köy yolunda kontrolden çıkarak dere yatağına devrilen kamyonun sürücüsü Yusuf Burgucu hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 2349
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde köy yolunda kontrolden çıkarak dere yatağına devrilen kamyonun sürücüsü Yusuf Burgucu hayatını kaybetti.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, ders bitimine kısa süre kala fenalaştı. Küçük Yusuf, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.
Karabük'te bir şahıs, husumetlisini çocukların yoğun olduğu caddede bıçaklayarak yaraladı.
İstanbul Valiliği 6,2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yaptı.
Bahçelievler Belediyesi'nde 23 Nisan töreninde öğrencilere makam devredildiği sırada depreme yakalanıldı. Belediye Başkanı Hakan Bahadır sakinliğini koruyarak içeride bulunanları sakinleştirmeye çalıştı.
Rize Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attı!
Gümüşhane-Giresun karayolu heyelan nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapandı.
Bolu’nun İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Avrupa Fıtık Cemiyeti’nin önerdiği yöntemle yapılan kapalı (laparoskopik) ameliyatlar sayesinde, hastalar daha az ağrı hissederek, kısa sürede taburcu olup günlük yaşamlarına hızla dönüyor.
Rize Yeşilay Şubesi gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gülbahar Hatun Anaokulunca düzenlenen etkinliğe destek verdi.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin farklı kentlerine düzenlediği saldırılarda en az 26 kişi yaşamını yitirdi.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde meydana gelen heyelanda tek katlı boş ev yıkıldı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde Asim Karaöz’ün (62), çalıştığı maden ocağında yüzeye çıkmak için bindiği yük vagonu devrildi. Vagonun altında kalan Karaöz hayatını kaybetti.
Samsun’un Atakum ilçesinde bir çiftçiye ait kurbanlık koyunu çalıp sattıkları belirlenen N.T. (35) ve D.Y. (31) gözaltına alındı.
Zonguldak 'ta gecekonduda çıkan yangın, yanındaki 3 katlı binaya sıçradı.
Samsun'da 12 ülkeden 144 katılımcının yer aldığı Türk Dünyası Çocuk Festivali'nde sergilenen halk oyunları gösterisi, beğeniyle izlendi.
Amasya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hidrosefali (beyinde su toplanması) hastası 1,5 yaşındaki Göktuğ Kara evinde ziyaret edildi, pasta ve oyuncak sürprizi ile bayram coşkusu yaşatıldı.
Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 105. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gülbahar Hatun Anaokulu'nun düzenlediği renkli bir şenlikle kutlandı.
Rize'de yiyecek arayan ayılar, girdiği yayla evine zarar verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2025 yılı için vekaletle kurban kesim bedellerini açıkladı. Yurt içinde 13.500 TL, yurt dışında ise 5.450 TL olarak belirlenen ücretler, vatandaşların kurban ibadetini kolaylıkla yerine getirebilmesine imkan sunuyor.
Samsun’da yürürlüğe giren yeni fiyat tarifesi ile birlikte saç-sakal kesim ücreti 500 TL oldu.
