Evinde çıkan yangında ağır yaralandı; benzin ve kibrit bulundu
26.05.2025 - 15:00Samsun'un Canik ilçesinde Ayşe Y. (67) evinde çıkan yangında ağır yaralandı. Evde yapılan incelemede benzin ve kibrit bulundu.
- 0
- 0
- 899
Samsun'un Canik ilçesinde Ayşe Y. (67) evinde çıkan yangında ağır yaralandı. Evde yapılan incelemede benzin ve kibrit bulundu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş'a karşı galip gelmelerine rağmen ligi istedikleri pozisyonda bitiremediklerini aktararak "Ligde istediğimiz yerin uzağında kaldık" dedi.
Emekli polis memuru boşandığı eşini çalıştığı iş yerinde silahla öldürüp intihara teşebbüs etti.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Topluca Köyü’nde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı, sürücüsü olan kadın ise ağır yaralandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vatandaşlarımız, genişletilen kapsamıyla e-Devlet Kapısı'nda kira sözleşmesi işlemlerini mekandan bağımsız, zaman ve belge maliyeti olmadan hızlı, kolay ve güvenilir şekilde yapabilir." dedi.
Samsun’da polisin düzenlediği operasyonda otomobilde 17 ruhsatsız tabanca ile 5 bin 670 mermi ele geçirildi. M.Ö. gözaltına alındı.
Tokat'ın Almus ilçesinde ormanlık alanda çok sayıda çam ağacının gövdesinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesici aletlerle oyularak tahrip edildiği görüldü.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde, Irak’tan gelen ve polis ekiplerinin durdurduğu bakır yüklü TIR’da 17 kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili 2 TIR şoförü gözaltına alındı.
Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak tarım arazisine devrilen yolcu minibüsünde 6 kişi yaralandı.
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Tofaş marka otomobil ile Chery marka cipin çarpıştığı kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
Gaziantep'te jandarmanın bir iş yerine yaptığı operasyonda piyasaya sürülmeye hazır halde ve 1 milyon 350 bin TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde küçük yaşlardan beri odun kıran 49 yaşındaki Paşa Yıldız, gösterdiği performansla gençlere taş çıkartırken fırınlara odun kırarak aylık 80 bin TL üzerinde para kazanıyor. Küçük yaştan beri odun kırdığını belirten Yıldız, bu sayede zinde kaldığını hem de stres attığını belirtiyor.
Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlyas Kayaokay, kişisel koleksiyonunda bulunan Osmanlı hat ve tezhip sanatının seçkin örneklerinden biri olan 200 yıllık altın tezhipli el yazması Kur'an-ı Kerim'i, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istiyor.
Isparta-Afyonkarahisar Karayolu'nda iki otobüsün çarpışması sonucu biri ağır, toplam 27 kişi yaralandı.
Adana’da emekli polis memuru boşandığı eşini çalıştığı iş yerinde silahla öldürüp intihara teşebbüs etti.
Samsun'da polis bir evin içinde kenevir serası ele geçirdi.
Gaziantep'in Nizip ilçesinde 25 yaşındaki bir kişi, zeytin tarlasında başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İntihar ettiği düşünülen gencin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, cemevi başkanı hayatını kaybederken yeğeni de ağır yaralandı.
Tokat’ta 2 kadın fareleri kaçırmak için çatıda kükürt ve ispirto yaktı.
Giresun'un Eynesil ilçesinde bisikletle yolun karşısına geçmek isterken kamyonetin çarptığı Eymen Kabakulak (8), hayatını kaybetti.
