Şiddetli yağış nedeniyle okullar tatil edildi
05.06.2023 - 14:17Sağanak nedeniyle Kastamonu'nun İnebolu ve Bozkurt, Samsun'un Ladik, Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ile Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde okullar tatil edildi.
- 0
- 0
- 1291
Sağanak nedeniyle Kastamonu'nun İnebolu ve Bozkurt, Samsun'un Ladik, Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ile Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde okullar tatil edildi.
Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray için kutlama organizasyonu düzenlendi.
Elektronik cihazlarda oluşan aşırı ısınma problemi 'ısı alıcılar' sayesinde ortadan kalkacağı belirtildi.
Samsun'un Canik ilçesinde bir apartmanın otoparkının istinat duvarının çökmesi sonucu altında kalan 5 araçta büyük hasar oluştu.
Rize’nin İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, eşi ve köy sakinleriyle birlikte organik çay topladı, sonrasında fabrikada çayın işlenme aşamasını inceledi.
Omega-3 takviyelerine yönelik yapılan araştırmada; gıda takviyelerinin etiketlerine, içeriklerine, miktarlarına ve saklama koşullarına dikkat çekildi.
Samsun'da seçimden sonra hareketlenmesi beklenen ikinci el otomobil piyasasında durgunluk yaşanıyor.
Beykoz'da park halindeyken freni boşalan İETT otobüsü, kaldırımdaki ağaçları ve demir korkulukları kırarak bir evin bahçesine düştü.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Açıcı ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esra Tanyel, havaların ısınmasıyla birlikte artan kene vakalarına karşı uyarılarda bulundu.
Kastamonu’da geçim sıkıntılarından dolayı okulu bırakıp çalıştığı restoranda aşçılığı öğrenen Bülent Maden, hazırladığı yöresel yemek ve eğlence videoları ile sosyal medyada fenomen oldu.
Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle yaşanan sel sonrası altyapı onarım ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor.
Kiraz hasadına başlandı. Akyamaç ve Kemalpaşa köylerinde üretilen '0900' adı verilen ve normallerine göre iki kat daha iri olan kirazlar, Rusya başta olmak üzere, Almanya, Irak ve İsviçre'ye gönderiliyor.
Trabzonsporlu Umut Bozok, "Bu maçı Marek için oynadık. Büyük kariyere sahip bir oyuncu, ona saygı gösteriyoruz" dedi.
Spor dünyasında "tüm zamanların en büyüğü" olarak anılan, ömrünü ırkçılık ile ayrımcılıkla mücadeleye adayan unutulmaz boksör ve Müslüman aktivist Muhammed Ali vefatının 7. yılında anılıyor.
Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan spor tırmanışı takımı Balıkesir'de derece elde etti.
Başkentte etkili olan sağanak nedeniyle Yenimahalle ilçesinde su basan bir binanın alt katındaki daireden, sel sularının şiddetiyle eşyalar balkondan düştü.
Mehter Çeşme’de iki aile arasında kız kaçırma nedeniyle çıkan silahlı kavgada biri ağır üç kişi yaralandı.
Rize’nin Pazar ilçesinde çay bahçesine giren ayı cüssesi ve büyüklüğü ile herkesi korkuttu.
Ordu'nun Gölköy ilçesinde ayının saldırdığı 76 koyun öldü.
Adana’da cep telefonu teknisyeni, bataryası şişmiş telefonu tamir için aldıktan 5 dakika sonra telefon patladı.
