Gümüşhane'de bahçeler gölete döndü
13.04.2023 - 09:24Gümüşhane’de şiddetli yağmurla beraber taşan Harşit Çayı nedeniyle merkeze bağlı Pirahmet köyünde bahçeler gölete döndü.
- 1
- 0
- 1175
Gümüşhane’de şiddetli yağmurla beraber taşan Harşit Çayı nedeniyle merkeze bağlı Pirahmet köyünde bahçeler gölete döndü.
Gümüşhane’de yağmur sonrası yamaçtan kopan kaya parçası özel bir kargo şirketine ait park halindeki minibüse çarptı.
Denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılık yapan balıkçılar için 1 Eylül’e kadar sürecek yasak 15 Nisan'da başlıyor.
Giresun'da, bir üst geçitteki engelli asansörünün mekanik panosunda bulunan ana kart ve sürücü kartları çalındı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde aşırı yağış nedeniyle dere kenarındaki istinat duvarının bir kısmı çöktü.
Tokat'ta bir bağ evinden yapılan hırsızlıkla ilgili aranan şüpheli Tokat İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.
Rize'de park halindeki kamyon, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Giresun Valiliğinde bulunan konferans salonundaki ses ve görüntü sisteminde yapılan bakım ve onarım sonrası mikser ve amfi cihazları yeni alınmış gibi göstererek faturalandıran İl Özel İdaresi'nde görevli üst düzey 4 kişi hakkında 'Kamuyu zarara uğratmak' suçundan soruşturma açıldı.
Erzurum’un Tortum ilçesinde kurdun saldırısına uğrayan 5 kişi yaralandı.
Samsun'un Yakakent ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi öldü.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, olaya ilişkin 2 kişi de tutuklandı.
Bu yıl 300 sporcu Heliski heyecanını Kaçkarlar’da yaşadı. Kaçkarlar'da yıllardır yapılan ve dünyanın elit sporları arasında yer alan Heliski'nin bu yılki faaliyetleri bu hafta son bulacak.
Sahte ürünlerin önüne geçmek ve engelleme amacıyla Rize'nin coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan Ayder balı için çalışmalar başlatıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Maçka Belediyesi'nin organize ettiği iftar programına katıldı.
Amasya'da mahalle sakinleri, kavga ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri için sürpriz etkinlik gerçekleştirdi.
Tokat’ın Niksar ilçesinde devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Giresun’un Keşap ilçesi Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şahin, geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının yüksek kesimlerde kısmi zirai dona sebep olsa da orta ve sahil kesimlerinde fındığa fayda sağladığını söyledi.
34 sektörde bin kişiye doğrudan, 8 bin kişiye de dolaylı istihdam sağlayacak olan Lojistik Merkezi'nde dolgu çalışmaları devam ediliyor.
Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
