Devrilen kamyonet alev aldı, sürücü son anda kurtuldu
27.10.2022 - 18:21SAMSUN'da kontrolden çıkarak devrilen ve alev alan kamyonetten sürücü son anda çıkarak kurtuldu.
- 0
- 0
- 577
SAMSUN'da kontrolden çıkarak devrilen ve alev alan kamyonetten sürücü son anda çıkarak kurtuldu.
ZONGULDAK Kozlu Gençlik Merkezi'nde kodlama ve robotik eğitimleri veren Serdar Özada, FPV yarış dronu simülasyon kabininin tasarımlarını yaparak, projesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na başvurdu.
Rize'de 4 yaşındaki kızını 6. kattan atarak ölümüne neden olduğu iddia edilen kadının 'cezai sorumluluğunun tam' olduğu yönünde rapor verildi.
Rize'de içme suyu sorununa çözüm için akar yüzey suların biriktirileceği gölet projesine başlandı.
Antalya'da, 300 bin doğumda bir görüldüğü belirtilen Haddad Sendromu teşhisi konulan ve bir yıldır solunum cihazıyla hayata tutunan Batuhan bebeğin ailesi, çocuklarının yaşamından umudu kesmiyor.
SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde, apartmanın 5'inci katındaki dairenin penceresinden düşerek ağır yaralanan Nurgül Y. (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
GİRESUN'un Bulancak ilçesinde deniz kıyısında cesedi bulunan kişinin Hüseyin Komaralp (32) olduğu belirlendi.
KASTAMONU Valisi Avni Çakır, geçen yıl sel felaketinde 70 kişinin öldüğü Ezine Çayı kenarında 8 derslikli okul yapılmasıyla ilgili, "Teknik olarak okulumuzun inşaatının buraya konumlandırılmasında bir sıkıntı görünmüyor.
AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "30 Milyon TL'nin üzerinde ödeme yapmak kaydıyla belediyenin tüm vergi borçlarını sıfırladık" dedi.
ÇORUM'un İskilip ilçesinde, devrilen traktör römorkunun altında cesedi bulunan Sefer Öztürk’ün (43), husumetlisi Mustafa Karaçam (53) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.
Türkiye'nin savunma, havacılık ve teknoloji şirketlerinden Volt Teknoloji ile dünyanın öne çıkan robot üretim firmalarından Ghost Robotics arasındaki iş birliğinin tanıtımı SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda yapıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki mesane kanseri ameliyatında kullanılan kalın bağırsak yöntemi, hastaların sağlıklı günlerine daha konforlu şekilde dönmesini sağlıyor.
TOKAT'ın Zile ilçesi Devlet Hastanesi'nde afet planı kapsamında Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) tatbikatı düzenlendi.
DÜZCE’nin Gümüşova ilçesinde, 6 katlı binanın birinci katında çıkan yangında 9 kişi dumandan etkilendi.
TRABZON'da görme engelli bireylere özel, toplu taşıma uygulaması yapıldı.
ZONGULDAK'ta, lokantada müşteriler arasında çıkan kavgada Serkan K. (39) tarafından bıçaklanan Uğur Kararmış (35) hayatını kaybetti.
TRABZON'un Of ilçesinde gezdirmek için götürdüğü çay bahçesinde kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş'ı (4) tabancayla başlarından vurarak öldüren müezzin Emre Göktaş (38), 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada 2'nci kez hakim karşısına çıktı.
ANKARA'da yol verme tartışması ardından çıkan kavgada Süleyman Karaarslan (66) tarafından tabancayla vurularak öldürülen emekli polis Ahmet Sırakaya (56) ve özel firmada çalışan Hacı Sırakaya (48) kardeşler, memleketleri Tokat'ta toprağa verildi.
TRABZON'da otizmli Yiğit Yeşilyurt’un (15) hayatı, 2 yıl önce havuzda izleyerek öğrendiği yüzme sporuyla değişti.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğretim üyeleri tarafından kalp damar tıkanıklıkları ile ritim bozukluklarının tedavisi için 20 bin TL'ye ithal edilen tek kullanımlık tıbbi malzemeyi yarı fiyatına ürettiler.
